En acı feryat

En acı feryat
Eyüpsultan İslambey Mahallesi'nde inşaat kazık direkleri çukuruna düştükten sonra hayatını kaybeden 8 yaşındaki Baran Geldi'nin yakınları inşaat alanında hiçbir önlem alınmamasından şikayetçi olacaklarını belirtti

Olay dün akşam saatlerinde İslambey Mahallesi Fulya Sokak'taki bir inşaat alanında meydana gelmiş, inşaat alanında 2 arkadaşıyla oynayan 8 yaşındaki Baran Geldi, kazık direkleri çukuruna düşüp hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede hayatını kaybeden küçük Baran'ın yakınları olayın yaşandığı yere gelerek şikayetçi olacaklarını belirtti. Baran'ın yakınlarının olay yerinde ağıtlar yaktıkları görülürken, polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Baran'ın yakınları inşaat alanında hiçbir önlem alınmamasından şikayetçi olacaklarını belirtti.

Kurtaramadık çocuğumuzu
Baran Geldi'nin dayısı Bilal Kaşıkçı, "Müteahhitin hatası bu kazıkları yaparken inşaat alanında önlem almaması. Bu kuyuların kapatılması lazım. 4,5 - 5,5 metre derinliğinde. Kurtaramadık çocuğumuzu. Benim dileğim başkasının çocuğunun başına gelmesin. 2 gün önce kazılıyor. Dün kapatılacakmış, kapatılmadı" dedi.

Herkesten şikayetçi olacağım
Olay yerine gelerek şikayetçi olacağını söyleyen Baran'ın amcası İhsan Geldi, "İlk koşup gelen benim. Çukura düşmüş. Çok uğraştık, denedik çıkaramadık. AKUT, AFAD, itfaiye geldi ama çıkaramadık. Hiçbir önlem alınmamış, köstebek yuvası gibi. Bugün bize yarın başkasına. Bu her zaman böyle oluyor. Bunun bir önlemi yok mu? Daracık yere inşaat yapıyorlar. İstinat duvarı var burada bu da yıkılır. Herkesten şikayetçi olacağım " şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.