En güzel mutluluk

En güzel mutluluk
Esenyurt'ta 15 senedir bebek bekleyen çift, tüp bebek tedavisiyle birlikte muradına erdi. Çiftin sevincine ortak olan Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Bu en güzel mutluluk” diye konuştu.

Halil-Muazzez Onat çifti 15 yıldır bekledikleri bebeğe Esenyurt Belediyesi’nin tüp bebek desteğiyle kavuştu. Bebeklerini 15’inci evlilik yıldönümünde kucaklarına alan çift sevinçlerini Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ile paylaştı. Tekstil işçisi Halil Onat ve Muazzez Onat çifti bu proje çerçevesinde 105’inci tüp bebeği dünyaya getirdi. 15 yıldır evli olan çift bir türlü çocuk sahibi olamıyordu.

Gitmedikleri doktor kalmamıştı
Çocuk sahibi olmak için gitmedikleri hastane, gitmedikleri doktor kalmamıştı. Bu süreçte 4 kez de çeşitli sağlık birimlerinde tüp bebek uygulamasını denemişlerdi ama bir türlü çocuk hayalleri gerçekleşmemişti. Çift en sonunda Esenyurt Belediyesi’nin çocuk sahibi olamayan aileler için verdiği tüp bebek desteğini aldı. Onat çifti 15’inci evlilik yıldönümlerinde tüp bebek yoluyla bir erkek çocuk sahibi oldu.

Alatepe’ye teşekkür
Hayallerini gerçekleştiren ve büyük mutluluk yaşayan Onat çifti, Esenyurt Belediyesi Başkanı Ali Murat Alatepe’yi kundaktaki bebekleri Muhammed Ali’yle birlikte makamında ziyaret etti. Ziyarette Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Ahu Doğruyol da bulundu. Başkan Alatepe’ye teşekkür eden çiftin mutlulukları yüzlerinden okunurken, “Çok güzel bir duygu. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin. Başkanımız Ali Murat Alatepe’ye verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz“ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.