En sakin ilçe Arnavutköy

En sakin ilçe Arnavutköy
Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısı, Arnavutköy Kültür Merkezinde yapıldı. İlçe Emniyet Müdürü Haluk Öztürk, Arnavutköy'ün İstanbul’un ilçeleri içerisinde en sakin ilçelerden birisi olduğunu dile getirdi.

Arnavutköy Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk, Emniyet Müdürlüğü tarafından Arnavutköy’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı’nın da davetli olmasına rağmen katılmadığı toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü M.Haluk Öztürk, "300 bine yaklaşan nüfusa rağmen yaşanan toplumsal olaylar çerçevesinden bakıldığında Arnavutköy İlçesinin İstanbul’un ilçeleri içerisinde en sakin ilçelerden birisi olduğunu dile getirdi. Öztürk, Arnavutköy emniyetinin kısıtlı imkanlar ve kadro yetersizliğine rağmen Arnavutköy’de yaşayan Arnavutköy’lülerin huzur içerisinde yaşadıkları için ile emniyeti olarak ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini belirtti.

Sorulara cevap verildi
Yaptığı konuşmada Arnavutköy’de yaşayan vatandaşlara teşekkür eden Arnavutköy Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk, vatandaşlar tarafından 155 Polis imdata yapılan ihbarların yüzde sekseninin doğru çıktığının altını çizdi. Öztürk, daha huzurlu bir Arnavutköy için vatandaşlardan daha fazla destek istedi. STK temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, Arnavutköy Kaymakamlığına bağlı birim amirleri ile vatandaşların katıldığı toplantıda vatandaşların şikayet ve istekleri dinlenerek sorunlara çözüm bulunması için yöntemler tesbit edildi. Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu’nun sonradan katıldığı huzur toplantısında AKM’yi dolduran vatandaşlar, Belediye Başkan yardımcısı Dr. Kemal Aygenli ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk’ü soru yağmuruna tuttu. 
ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.