Engelli cevherler ortaya çıkacak
Avcılar Belediyesi Meclis Üyesi aday adaylarından olan Sinan Sezgin, ilçede yaşayan engellilere yeni bir ufuk çizilmesi için çaba göstereceğini söyledi.
Yerel Haberler 17.11.2018, 08:05 Burak ZİHNİ

Kendisin de bilateral diyabetik retinopati engeli bulunan Sezgin, Avcılar’da eve kapalı yaşayan bir tek engelli kalmayana kadar hepsini sosyal yaşama dahil etme hedefi bulunduğunu ifade etti.
Eve kapanmak kader değil
Engellilerin yeteneklerini keşfedeceğiz
Avcılar’da birçok noktada engelliler için yaşamı kolaylaştıracak düzenlemelerin hala yapılmadığına dikkat çeken Sinan Sezgin, Belediye Meclisi’ne seçildiği takdirde bu eksikliklerin giderilmesi için çalışacağını söyledi. “Bireylerin tamamını kucaklayan yaşam ortamı hazırlayan toplumlar çağdaştır” diyen Sinan Sezgin, şöyle devam etti: “Çoğumuz biliyoruz ki; Ayşe Işık ayaklarıyla resim yapıyor. Doğuştan iki kolu olmayan Beytullah Eroğlu, dünya şampiyonu oldu. Nazmiye Muratlı adlı kardeşimiz, dünya halter şampiyonu ve Ampute Futbol Takımımız da dünya şampiyonu oldu. Gözleri görmeden bağlama çalmaya başlayan Aşık Veysel’in eserleri, bugün dilden dile dolanıyor. Evlerinden çıkarttığımız ve fırsat sunduğumuz engellilerimiz arasında, ne cevherler olduğunu da ortaya çıkartacağız.”
Rıfat Evmez 2 yıl önce
İnşAllah size güveniyoruz sinan bey
Cevapla Beğendim (0) Beğenmedim (0)
