Esenler Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı

Esenler Muhsin Yazıcıoğlu’nu andı
Esenler Belediyesi tarafından vefatının 10’uncu yılı nedeniyle ‘Muhsin Yazıcıoğlu’nu Anma’ programı düzenlendi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezinde düzenlenen programa AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan belgesel ile devam etti. Programda; Bestami Yazgan, Abdülbaki Kömür, Emrullah Uzun gibi şairler Muhsin Yazıcıoğlu’nun şiirlerini ve ona yazdıkları şiirleri dinleyenlerle paylaştı.

Toplum belleği önemli
Muhsin Yazcıoğlu’nun bu topraklarda büyük izler bıraktığını belirten Göksu, “Hepimizin hafızasında yeri olan Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyoruz. Bundan 10 yıl önce vefat eden şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat yıl dönümü. Biz Esenler Belediyesi olarak bu topraklarda iz bırakmış, bu toprakların derdini kendine dert edinmiş ne kadar gönül insanımız varsa istiyoruz ki o toplumun belleğinde taze ve diri kalsınlar. Muhsin Yazıcıoğlu da bunlardan bir tanesi. Esenler Belediyesi olarak her yıl Muhsin Yazıcıoğlu’nu anıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.