Esenyurt Belediyesi Ek Binası'nda cinayet ve intihar!

Esenyurt Belediyesi Ek Binası'nda cinayet ve intihar!
Esenyurt Belediyesi'ne bağlı olan ve Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binasına pompalı tüfekle gelen bir kişi önce yasak aşk yaşadığı iddia edilen kadını öldürdü ardından intihar etti.

Esenyurt'ta yeni hafta olaylı başladı. İlçe belediyesine ait ek binaya tüfekle giriş yapan bir vatandaş önce birlikte olduğu öne sürülen vurdu ardından da canına kıymak üzere ikinci kez silahını ateşledi.

Esenyurt Belediyesi'nden şu açıklama yapıldı;
Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi'nin bulunduğu ek hizmet binasında görevli Muradiye Bektaş (42), Bülent Özyürek adlı şahsın silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmiş, saldırgan daha sonra aynı silahla intihar etmiştir. Olay tamamen adli vaka olup, saldırının kurumumuza yönelik olmadığını bildiririz.

Polisin olayla ilgili tahkikatı devam etmektedir.

Olay, sabah 10.30 sıralarında meydana geldi. Nazım Hikmet Bulvarı’nda bulunan Esenyurt Belediyesi Ek Hizmet Binası’na gelen  B.Ö. (43) pompalı silahla içeriye girdi. B.Ö. burada çalıştığı öğrenilen M.B. (42) adlı kadını alıkoyarak bir odaya kapattı. M.B.’yi vuran B.Ö. intihar etti.

Özel harekat polislerinin de arasında bulunduğu ekipler, çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri Ö. ve B'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans geldi. Özel harekat ekipleri de belediye binası önüne geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.