Esenyurt çekim merkezi olacak

Esenyurt çekim merkezi olacak
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, uluslararası şirket temsilciliklerinin Esenyurt’a gelmesi yönünde çalışmalar yaptıklarını belirterek, burayı bir çekim merkezi haline getirip esnaf ve vatandaşlara kazanç sağlayacaklarını söyledi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Evren Oto Sanayi Sitesi’nde site yönetimi ve esnafıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Bozkurt, toplantıda yaptığı konuşmada hedeflerinin Esenyurt’u bir çekim merkezi haline getirmek olduğunu belirterek, “Birçok uluslararası şirketin temsilciliklerini buraya almayı düşünüyoruz. Son zamanlarda internetten satış yapan bazı firmalar da var. Dünya ölçeğinde tanınan bu firmaları Esenyurt’a getirip burayı bir çekim merkezi haline getirmek ana hedefimiz. Bu sayede esnafın ve vatandaşın cebine fazla para girmesini sağlayacağız” dedi.

Her zaman yanınızdayız

Esenyurt’u huzurlu ve mutlu bir kent yapmak istediklerini vurgulayan Başkan Bozkurt, “Sizinle ilgili yapmamız gereken ne varsa da bize ulaşın. Belediye olanakları içerisinde yapabileceğimiz ne varsa buradayız. Biraz siz sorumluluk alın, biraz biz sorumluluk alalım, bulunduğumuz yeri güzelleştirelim. Birliğimiz, dirliğimiz bozulmasın hep beraber çok mutlu olalım” diye konuştu.

Meslek edindirme kursları açıyoruz

Esenyurt’un 5 yıllık stratejik planını hazırladıklarını ifade eden Başkan Bozkurt, “Sizin de çok işinize yarayacağını düşündüğümüz bir meslek edindirme kursu açıyoruz. Özellikle fabrikalarda çalışacak, ara elaman yetiştirmek üzere bir çalışmamız olacak. Onun için önümüzdeki hafta İsviçre’ye gideceğiz.  Oradaki tecrübeleri buraya aktaracağız. Buna benzer birçok çalışmamız var. Lise kampüsü yapmayı düşünüyoruz. Yine bu kampüslerde sanat ve zanaatla ilgili çalışmalar yapılacak. İlçemizde ki yolların tamamını yeni baştan ama düzenli bir şekilde yapacağız” şeklinde konuştu. Başkan Bozkurt toplantının ardından, Esenyurt Belediyesi Yol Bakım Onarım Şefliği ekiplerinin sanayi sitesi içerisinde yaptığı asfaltlama çalışmalarını inceledi. Site esnafı ise site yollarını onarımını sağlayan Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.