Esenyurt gülümseyecek

Esenyurt gülümseyecek
Vatandaşlarla bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Biz her zaman halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bizim için öncelik onların mutluluğu ve daima yüzü gülen bir Esenyurt” dedi

İlçe sakinleriyle eski belediye binasında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Esenyurt halkının ilk olarak güvenlik ve huzurlu bir kent arzusunu gerçek kılmak için çalıştıklarını anlatan Bozkurt, “Esenyurt'un İstanbul'un en güvenli ilçelerinden biri haline gelmesi ve vatandaşlarımızın sokaklarında, caddelerinde huzur içinde yürüyebilmesi adına emniyet ekiplerimizle ortaklaşa temas içerisinde fikir alışverişleri yapıyoruz. Halkımızın bu yöndeki istek ve taleplerini daima göz önünde bulundurarak Esenyurt'u daha cazip bir ilçe haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

Öncelik vatandaşın mutluluğu

Vatandaşların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu da kaydeden Bozkurt, “İnsanlar bize gelip bir derdini sıkıntınısını anlattığında biz buna ne kadar çare olabiliyoruz bizim için mühim olan budur. Buna çare olmak sorunları gidermek ve halkın daima yanında olmak bizim en önemli önceliğimiz arasında yer alıyoruz. Ne diyoruz? Önce vatandaşımızın istek ve talepleri diyoruz. Bizim için öncelik onların mutluluğu ve daima yüzü gülen bir Esenyurt oluşturabilmek. Herkes mutlu olsun, herkesin derdine sıkıntısına koşabilelim istiyoruz. Bu anlamda da elimizden ne gelirse yapıyoruz daha da fazlasını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Genç nüfus değerlidir

İstanbul'un birçok ilçesinde olduğu gibi Esenyurt'ta da çok sayıda genç nüfus barındığını belirten Bozkurt, “Çok sayıda genç arkadaşımız var kardeşimiz var. Onlar da kendi isteklerini bizimle buluşarak anlatıyorlar. Okul talebi oluyor, kültür sanat faaliyetlerine, spor faaliyetlerine yönelik talepler oluyor. Bütün bunları ilerleyen süreç içerisinde daha da fazlalaştırarak arttıracağız ve gençlerimize nefes alabilecekleri, keyifle yaşayabilecekleri bir ilçe sunacağız” ifadelerini kullandı.

Biz çok şanslıyız

Belediye Başkanı Bozkurt'u ziyaret eden gençler ise kendilerinin oldukça şanslı olduklarını söyledi. Bozkurt'la tanışabildikleri için mutlu olduklarını ifade eden gençler, “Biz belediye başkanımızdan randevu alabilir miyiz bizi kabul eder mi diye düşünürken kolaylıkla kendisine ulaşabilme ve kendisiyle konuşabilme imkanı bulduk. Halka, gençlere kapısı daima açık olduğu için kendimizi çok şanslı görüyoruz. Esenyurt için umutlu oluyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.