Esenyurt'ta eşiyle ayrılan Nezahat Oral'dan bir senedir haber yok

Esenyurt'ta eşiyle ayrılan Nezahat Oral'dan bir senedir haber yok
Türkiye'nin sabah kuşağındaki en önemli programlarından biri olan Müge Anlı'da yeni bir konu işlenmeye başlandı. Sebahat Oral stüdyoya gelerek kızı Nezahat Oral'dan bir senedir haber alınamadığını söyledi. Kızı Neşe Hanım da yayına bağlanarak son olarak babasının Esenyurt'tan aldığını söyledi.

Dün Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün yayına katıldığı Müge Anlı'da bugün de Esenyurt'tan bir olay işleniyor. Sebahat Oral bir senedir haber alamadığı kızı Nezahat Oral'ı aramak için Müge Anlı'nın programına geldi. Yayına bağlanan kızı Neşe Hanım önemli açıklamalarda bulundu.

Eşi mi öldürdü?
Neşe Hanım; 'Babam silah zoru ile götürdü. Annemin telefonlarına birkaç kez ulaşabildim ancak sonrasında kesildi. Annem son olarak eşinin yanında olduğunu söyledi. Babam da; 'Onu genelevlerde arayın' dedi' açıklamasında bulundu.

Bu arada babanın cinayet büro tarafından ifadeye alındığı ancak hangi kapsamda alındığını belli olmadığı öğrenildi. 

Hayatından memnun değildik
Neşe Hanım kardeşinin yayına bağlanması konusunda katı olduğunu söyledi. Annesi konusunda sert yorumlar kullanabilecğeini ifade ettiğini söyleyen Neşe Hanım, Nezahat Oral'ın sevgilisi olduğunu ve bu yaşamlarını sevmediklerini de anlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.