Esenyurt tamam sırada Beylikdüzü var

Esenyurt tamam sırada Beylikdüzü var
Esenyurt City Center AVM'de açılışı yapılan Atasay Kuyumculuk'un, sahibi Vedat Ali Yılmaz, açılıştan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve gelecek için de hedefini anlattı. Yılmaz, “İlerleyen zamanda ikinci şubemizi de Beylikdüzü'nde açacağız” diye konuştu

Büyükçekmece ve Çatalca'nın eski İlçe Emniyet Müdürü Vedat Ali Yılmaz, iş dünyasındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettirecek gibi. Esenyurt City Center AVM'de yer alan Atasay Kuyumculuk'un açılışına ev sahipliği yapan Yılmaz eşi Gülcan Yılmaz ve Ali Odabaşı'yla ortalık yapacağı yeni iş yerinin açılışını ise oldukça görkemli bir atmosferde gerçekleştirdi. Açılışa; Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP İstanbul Milletvekili Adayı Çetin Çapan, Gül İnşaat Sahibi Güngör Gül, İYGAD Başkanı Mehmet Mert ve çok sayıda isim katıldı.

Hayırlı uğurlu olsun
Açılış kurdelesini kesen ve Vedat Ali Yılmaz'ı mutlu gününde yalnız bırakmayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Allah bol kazançlar nasip etsin. Yeni iş yeri demek yeni istihdam kapısı demek. Bu anlamda Vedat Bey'i kutlarım” diye konuştu.

mehmet mert


Hedefini açıkladı
Açılış sonrası duygularını ifade eden Yılmaz ise bütün katılımcılara teşekkür ederek, “Bugün bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Geleceğe ilişkin hedeflerini de anlatan Yılmaz, “İlerleyen zamanda ikinci şubemizi de Beylikdüzü'nde açacağız. İnşallah kısa sürede büyük bir yol katetmeyi istiyoruz” ifadesini kullandı.

ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.