Esenyurt’a ‘imza’ attı

Esenyurt’a ‘imza’ attı
İş adamı Yasin Hazır, Esenyurt'ta yeni bir mağazanın açılışını daha gerçekleştirdi. Erkek giyimi üzerine hizmet veren 'İmza' markalı mağaza hakkında bilgi veren Hazır, “Ciddi bir yatırım sağladık. Yatırımdan korkmuyorum. Yatırımın illa ki bir dönüşü olacak” diye konuştu

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde açılışı gerçekleştirilen mağaza yoğun ilgi gördü. Esenyurtluları önemli bir manka ile buluşturduklarını söyleyen iş adamı Yasin Hazır, “Muş Malazgirtliyim ve 1992 yılından bu yana Esenyurt'ta oturuyorum. Esenyurt'a bir markayı daha kazandırdık. Ürün gamımız erkek giyim üzerine. A'dan, z'ye herşeyimiz var. Çoraptan tutunda takım elbiseye kadar. Fiyatlarımız normal. Burada toplamda 4 kişi çalışıyoruz. Şimdilik üç kişiye istihdam sağladık. Esenyurt insanını marka ile buluşturmak istedik. Ciddi bir yatırım sağladık. Yatırımdan korkmuyorum. Yatırımın illa ki bir dönüşü olacak bize” dedi.

Allah utandırmasın
Açılışta konuşan sanatçı Faruk Tuncel, “Sanatçı olarak biz giyimimize özen gösteriyoruz. İnsan giyimiyli kendi aynasını yansıtır. Bol kazanç diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. İstihdama katkının önemine değinen Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ise şunları söyledi:  “Esenyurt'ta istihdama katkı olunca Esenyurtlularda kazanıyor. İlçemizde iyi bir işletmeye sahip olmuş oluyor. İnşallah bu işletme sahiplerine ve çalışanlarına kazandırır. Esenyurt'un kaliteli renklerinden biri burası olur umarım bizde müdavimlerinden oluruz. Allah utandırmasın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.