Esnafın sorunu bizim sorunumuz

Esnafın sorunu bizim sorunumuz
Avcılar'daki esnaflarla bir araya gelen Belediye Başkanı Handan Toprak, “Esnafın sorunu bizim sorunumuz. Her zaman Avcılarlı hemşehrilerimizin sıkıntılarını çözmek için varız” dedi.

Avcılar Belediyesi tarafından her ayın ilk pazartesi günü düzenlenen Esnaf Buluşması'nın Ekim ayı toplantısı, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın da katılımıyla Zübeyde Hanım Nikah Sarayında düzenlendi. Avcılarlı vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu toplantıda toplumcu belediyecilik anlayışının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Avcılar esnafının taleplerine çözüm yaratmak için gelenekselleştirilerek yapılan Esnaf Buluşmaları ilçedeki esnaflar tarafından yoğun ilgi görmekte. Esnafların faaliyetlerini kolaylaştırıp, iş verimlerini artıran bu toplantıların en önemli özelliği birinci ağızdan doğru bilgi almaları sağlanıyor olması.

Buluşmalar devam edecek
Gerçekleşen Esnaf Buluşmalarının önemine dikkat çeken Avcılar Belediye Başkanı Toprak, “Toplumcu Belediyecilik anlayışıyla her ay geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Esnaf Buluşması toplantımızda, esnaflarımızın faaliyet kolaylaştırıcısı Avcılar Belediyesi olarak, çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla görüş alışverişinde bulunuyor, belediyemiz ve esnafımız arasındaki bağı daha da güçlendiriyoruz. Esnafın sorunu bizim sorunumuz diyoruz. Vatandaşlarımızın problemlerini çözmek için varız diyoruz. Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizin hazır bulunduğu toplantımıza katılan esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyoruz. Her ayın ilk Pazartesi günü Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda düzenlediğimiz Avcılar Belediyesi Geleneksel Esnaf toplantılarında esnaflarımızla buluşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.