Facebook fenomeni olmuşsunuz

Facebook fenomeni olmuşsunuz
AK Parti Grubu'nun Silivri Belediye Meclisi'ne verdiği önergeler tartışmalara neden oldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kaç kişinin çalıştığı AK Parti Grubu'na çıkışan Özcan Işıklar, “Facebook’ta başka şeyleri takip ediyorsunuz. Fenomen olmuşsunuz. Biraz da bizim internet sitemize bakın” dedi.

SİLİVRİ Belediyesi 2018 yılının  ilk meclis toplantısını gerçekleş-tirdi. 8 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis  toplantısında, AK Parti Grubu meclise 9 adet önerge sundu. Ak Parti’nin meclise sunduğu bazı önergeler, Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile AK Parti Grup Başkanı Rıfat Kutlu arasında tartışma yaşanmasına neden oldu. Önergelerde, KİPTAŞ konutlarıyla ilgili olarak düzenlenen imza kampanyasında belediye personeline baskı ile imza attırılması ve Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kaç kişi çalıştığı gündeme geldi.

Tiyatro oyuncularımıza ayıp!
AK Parti Grubu’nun Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kaç kişinin çalıştığına dair verdiği soru önergesine cevap veren Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Pes yani! 3 senedir tiyatro var, belediyenin tiyatro ekibi var, her ayda broşürlerini dağıtıyoruz, duyurularını yapıyoruz. Bir tiyatroya gelinde beraber seyredelim.

Yani 7-8 senedir tiyatro var. 
Tiyatro eğitmeni Oğuz hoca var. Bu tiyatro oyuncularına ayıp yani. 300 tane de öğrencisi var. Şimdi bunu yok saymayayım da, siz havaleyi geri çekin isterseniz. Tiyatro salonu yoktu Silivri’de. İlk defa tiyatro salonumuz var, tiyatromuz var, bilet kesiyorlar, hafta da 2 oyun var, çocuklar oyun oynuyor. Siz geçmiyormusunuz o taraftan? Napıyorsunuz nerden geçiyorsunuz bunu anlamıyorum ben. Kültür Müdürlüğü de var. O salonun oradan siz geçmiyormusunuz hiç? Bir geçin, bir bakın bakalım çarşının içinde o binalarda ne yapılıyor. Napayım bu önergeye cevap vereyim mi, yazayım mı, havale edeyim mi?” şeklinde sordu.

Niye rahatsiz oldunuz? 
Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın alaycı bir üslup ile cevap vermesine tepki gösteren Ak Parti Grup Başkanı Rıfat Kutlu, “Tabi ki cevap vereceksiniz sayın Başkan. Bu ciddi bir önerge. Biz orada Kültür Müdürlüğü bünyesinde çalışan personel listesini talep ediyoruz. Tiyatro programlarının da tarafımıza verilmesini talep ediyoruz. Mesela Silivri Belediyesi tiyatro ekibi ne zaman bir oyun sergiledi? Siz niye bundan bu kadar rahatsız oldunuz ki? Rahatsız olduğunuz bir durum mu var? Rahatsız olduğunuz bir durum yoksa önergemize cevap veririsiniz. Varsa onu bilemem” dedi.

Facebook’ta fenomen oldunuz!
Kutlu’nun tepkisi üzerine Başkan Işıklar, “Ben niye rahatsız olayım. Biz internet ortamında da her yerde duyurularımızı yapıyoruz. Facebook’ta biliyorsun başka şeyleri takip etmeyi, buna da baksana. Fenomen oldunuz Facebook’ta. Belediyenin sitesine de girsenize. Ne kadar ilgili olduğunuzu gösteriyorsunuz. Hani Binali bey diyor ya; böyle muhalefet olduktan sonra ben niye rahatsız olayım. Ben memnunun böyle muhalefetten. Niye rahatsız olayım ki?” şeklinde cevap verdi. FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.