Fatih'e hizmet büyük şereftir

Fatih'e hizmet büyük şereftir
Fatih Belediye Meclisi'nin seçimden sonraki ilk toplantısında konuşan yeni başkan Ergün Turan, “Fatih'e hizmet etmek benim için şereftir” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Fatih Belediyesinin ilk meclis toplantısı yapıldı. Cumhur İttifakı adayı olarak yüzde 53 oy oranıyla görevi devralan Mehmet Ergün Turan başkanlığında toplanan meclis 10 maddeyi oyladı.

Umarım başarılı oluruz
Gündem maddeleri öncesi kısa bir konuşma yapan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, seçim sürecinde yaptığı çalışmaları ve başkanlık görevinde nasıl bir yönetim izleyeceği hakkında konuştu. Yönetim süreci boyunca siyasi kimliklerini bir kenara bırakacaklarını ifade eden Turan, şöyle konuştu: “15 yıl mecliste görev yaptım. Yerel meclisler çok kültürlü ve demokrasinin ilk merkezleridir. Birçok şey burada başlar. Cumhur ittifakı AK Parti temsilci arkadaşlarım, MHP ve Cumhuriyet Halk Partisi arkadaşlarımızla bugünden itibaren yönetim kademesinde siyasi kimliğimizle değil, hizmet kimliğimizle oturacağız. Halkın bizden büyük beklentileri var. Beklentilerini karşılayacağız ve çok çalışıp gayret edeceğiz. Seçim esnasında insanlara verdiğim en samimi net söz de şu sözü verdim. Çok çalışacağız. Bugüne kadar birikintilerimiz varsa bunları inşallah halkımızın hizmetine sunacağız. Fatih'e hizmet etmeyi bir şeref olarak görüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.