Fatih Erkoç Beylikdüzü'nü salladı

Fatih Erkoç Beylikdüzü'nü salladı
Beylikdzüzü Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alan Türk pop müziğinin efsanevi çınarı Fatih Erkoç, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı

Sahneden seyircilerine seslenen Erkoç, "O kötü olayı yaşadığım dönemde hiçbir konserimi iptal etmedim. Çünkü benim en büyük moral kaynağım sizsiniz. Sizin sayenizde çabucak atlattım şimdi ise turp gibiyim. Sizin gazınızla bir 20 sene daha giderim ben böyle. Buradan çok güzel gözüküyorsunuz. İyi ki geldiniz" dedi.

1 buçuk saat sürdü

Salonu tıklım tıklım dolduran sevenleri şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Gitme, Anı, Beşinci Boyut, Ellerim Bomboş, Görmesem Olmaz, Yana Yana, Avuç İçi Kadar Mutluluk gibi kendi şarkılarının yanı sıra Ele Güne Karşı, İstanbul, Memleketim, Neredesin Sen şarkılarına da repertuvarında yer veren Erkoç, konser sonunda ayakta alkışlandı. Saat 20.30'da başlayan ve 1 saat sürmesi planlanan konser bis'le birlikte 1 buçuk saat sürdü. Konseri bitirdikten sonra hayranlarının tezahüratları üzerine tekrar sahneye çıkan Erkoç, Ellerim Bomboş şarkısını ikinci defa seslendirdi.

Buluşma sözü verdi

Sahnede Erkoç'a Onur Alatan (davul/bateri), Hakan Süersan (bass gitar), Niyaz İsmailov (piano keyboard), Serra Erkoç (trombon/vokal), Bahattin Lekesizgöz (klarnet), Serhat Özarda (Tonmaister) eşlik etti. Usta sanatçı konserde kaval, trompet, elektro gitar ve piyano çaldı. Esprili tavırlarıyla dikkat çeken Erkoç, dinleyicilerine tekrar buluşma sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.