FETÖ ile mücadelem sürüyor

FETÖ ile mücadelem sürüyor
2012 yılında FETÖ'cülerin düzenlediği bir operasyonda gözaltına alınan ve 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra mahkemeye çıkmadan tahliye edilen Marmara Fırıncılar Dernek Başkanı Ömer Kahraman, "FETÖ tarafından mağdur edildim. Gasp edilmiş haklarımı geri almak için hukuki mücadelemiz sürüyor" dedi.

2012 yılında sonradan FETÖ'cü oldukları tespit edilen savcı ve emniyet mensupları Esenyurt ve Avcılar'da bir operasyon gerçekleştrdi. Dernek adı altında fırıncılardan haraç topladığı iddia edilen 49 kişi gözaltına alındı. FETÖ'nün operasyonunda gözaltına alınan ve bir yıl cezaevinde yattıktan sonra tahliye edilen Marmara Fırıncılar Dernek Başkanı Ömer Kahraman 15 Temmuz 2016 yılında hain darbe girişimine kalkışan terör örgütünün eski ve bilinmeyen oyunlarına dair önemli açıklamalarda bulundu. Kahraman, "FETÖ'nün varlığını 2012 yılından beri biliyorduk. Suçsuz olduğumuz halde cezaevinde suçlu durumuna düştük. Suçsuzluğumuz ispatlanınca serbest kaldık. Yıkılmadık FETÖ'ye direndik" diye konuştu.

Gül’e dilekçe gönderdi
Cezaevinde olduğu dönemdem dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e dilekçe yazdıklarını dile getiren Kahraman, "FETÖ'nün mağduruyuz. Dilekçemiz değerlendirildi ve mahkemeye çıkmadan tahliye olduk. FETÖ'nün savcısıyla kavga ettiğim için beni bütün Türkiye'ye deşifre ettiler" açıklamasını yaptı. Sözde operasyonda 130 bin TL ve çeşitli elektronik eşyalarına el konulduğunu belirten Kahraman, "Avukatlarımız haklarımızı aramak için mücadelesini sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

Her zaman adalete inandık
FETÖ'nün kumpas davası kurduğu ve mağdur ettiği Kahraman, tanımadığı hatta İstanbul'da bile yaşamayan kişilerle suç ortağı sayıldığını belirterek, "FETÖ'yü 2012'den beri biliyorduk. Kumpas şebekeleri var" diye konuştu. Kahraman, "Bugün gerçek anlamda mahkemelerde hukuk konuşuluyor. Bu da hükümetin FETÖ ile mücadelesi sayesinde oldu kuşkusuz. Haksızlıklar artık yerini adalete bıraktı. Bizler adalete inan bireyler olarak her zaman doğru olanı söyledik. Bu ülke ihanetlerle karşılaştı. Fakat milletin azmi ve kararlığı bunlara izin vermedi. Milli irade her şeyin üstesinden geldi" dedi.  HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.