Fidan sevgisi engel tanımadı

Fidan sevgisi engel tanımadı
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve Engelsiz Siniz Vakfı öğrencileri, Engelliler Haftası vesilesiyle ağaç dikme etkinliğinde buluştu. Alatepe ve öğrenciler, birlikte ağaç dikerek bol bol fotoğraf çektirdi.

Her yıl 10 Mayıs – 16 Mayıs tarihleri arası Engelliler Haftası'nda olduğu gibi bu yıl da engelli vatandaşların topluma adapte olabilmesi adına çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Engelliler Haftası münasebetiyle Esenyurt Belediye Başkanı Murat Alatepe ve Engelsiz Siniz Vakfı öğrencileri ağaç dikme etkinliğinde bir araya geldi. Fidanlarını toprakla buluşturan özel gereksinimli öğrenciler, ağaç dikmenin mutluluğunu verdikleri fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirdiler.

Doğayla iç içe oldular
Konuyla ilgili açıklama yapan Engelsizsiniz Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir: "Vakfımızın üyeleri özel kardeşlerimizle ve velilerle beraber Esenyurt Akçaburgaz Fidanlığı'nda doğaya yeni yeşillikleri kazandırabilmek adına bir etkinlik düzenledik. Hayatlarının her aşamasında engellerle karşılaşan çocuklarımızın en azından kendileri bir ağaç dikerek, farkındalıkta bulunabilirler. Aynı zamanda çocukların doğayla iç içe olmaları ve sosyal aktivitelere katılmaları için böyle bir proje yaptık. Çocuklarımız çok mutlu oldu, baktığımız da ağaçları ekerken, fotoğraf çekerken çok mutlu görünüyorlardı. Bu da bizi de son derece mutlu etti. En azından hepsinin artık bir ekili ağacı oldu. Bu proje için Vakıf olarak kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Bu çocuklar başımızın tacı
Çocuklarla bir bir ilgilenen Alatepe, "Bu çocuklarımız her zaman bizim başımızın tacıdır. Bugün toprak ana ile kucaklaşmaları müthiş duygular hissettirdi bize. Daha farklı projelerle de onlarla buluşmaya hep devam edeceğiz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.