Gazeteciler susturulamaz

Gazeteciler susturulamaz
Gazetemizin ortaklarından Ali Tarakcı'ya yapılan silahlı saldırıya tepkiler devam ediyor.

Gazetemize açıklamada bulunan Silivri siyasetinin önemli isimleri saldırıyı lanetleyerek, gazetecilerin susturulamayacağını dile getirdi.

Tarakcı'yı tebrik ediyorum 
SELAMİ DEĞİRMENCİ 
(Silivri eski Belediye Başkanı):

Olayı duyar duymaz hastaneye gittik. Ali bey düşüncelerini özgürce yazan gazetecilerden bir tanesidir. Onun sonucunda da bu saldırının yapıldığı çok aşikar. Hem geçmiş olsun diyorum, hem de o cesaretinden dolayı Ali beyi bir kez daha tebrik ediyorum. Dilerim bu üzücü olay gözünü korkutmayı bırak, Ali beyin cesaretini daha da arttırıp bu özgür gazetecilik mesleğini daha iyi sürdürme konusunda bir ateşleme olmuş olur. Özgür gazeteciliğin maalesef Türkiye’de ortadan kaldırılması için ortaya konan Türkiye genelinde ki tavırların bir başkası uygulanan yerel anlamda. Ali beye yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum.

hüseyin turan

Kalleşleri ağababaları kimler?
HÜSEYİN TURAN 
(Silivri eski Belediye Başkanı):

Kendi fikrini düşüncesini hür bir şekilde söyleyen, yazan, anlatan bir basın mensubuna arkadan, hele de küçük evladının yanında kalleşçe bir saldırı yapılmasını kınıyorum. Burada önemli olan bu kalleşlerin ağa babaları kimlerdir? Bunların ortaya çıkarılması gerekir. Emniyet ve kolluk kuvvetlerimiz inanıyorum ki adaleti er veya geç ortaya çıkartacaktır ve bu kalleşçe saldırıyı yapanların ağababaları da hak ettiği cezaya çarptırılacaktır. Bu vesileyle sevgili dostum Ali Tarakçı beye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gazete Damga'ya yeni yayın hayatında başarılar diliyorum.

rıfat kutlu

Şiddetin hiç bir gerekçesi olamaz! 
RIFAT KUTLU 
(AK Parti Silivri İlçe Başkanı): 
Fikir ifade etmenin karşılığı o fikire fikirle mukabele etmektir. Şiddetin hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Mesleğini icra eden; gazetecilik yapan gazetecilere, yaptığı haberden dolayı gösterilen şiddet kabul edilemez. Bu bağlamda Damga Gazetesi sahiplerinden Ali Tarakcı'ya yapılan menfur saldırıyı kınıyorum.

zafer yalçın

Bu çirkin saldırıyı kınıyorum
ZAFER YALÇIN
(MHP Silivri İlçe Başkanı): 
Yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Özellikle küçücük çocuğunun, evladının yanında bu saldırının yapılması, bu olayın basit bir trafik kazası tartışması olmadığının en güzel göstergesidir. Bir gazeteciye yapılması gerekir. Sadece gazeteciye değil, kimseye böyle çirkin bir saldırı yapılmaması gerekir. Fikirlerini özgürce dile getiren, yazan Damga Gazetesi sahiplerinden Ali Tarakçı abiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yapılan bu saldırıyı kınıyorum.

emrah maşalacı

Bu kurşun herkese sıkılmıştır
AV. EMRAH MAŞALACI:  
Ali Tarakçı Ağabeyime ve şahsında bu mesleği icra eden herkese sıkılmış bu alçak kurşun, o sırada arabada bulunan 3 yaşındaki bir çoçuğun gözlerinin önünde yapılmış olması, kanunlarımıza göre böyle olmayacak ama vicdanımın sesine göre bir ömür babasının vurulduğu gözünün önünden gitmeyen bir bebeğe karşılık bir ömür sürecek bir ceza verilmelidir ki bir daha kimse böyle bir olayı düşünmesin bile. Ali abiye yapılan bu saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. FATMA S. YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.