Geri dönüşüm eğitime katkı verecek

Geri dönüşüm eğitime katkı verecek
Ataşehir Belediye Başkanvekili İlhami Yılmaz, otizmli çocukların eğitimine katkı sağlayacak önemli bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Yılmaz, “Geri dönüşüm ile toplanacak elektronik eşyalar sayesinde bu çocuklarımıza ekonomik bir katkı sunacağız” dedi.

Ataşehir Belediyesi, AGİD ve CarrefourSA yasal sorumluluklarını yerine getirerek hem e-atık ve geri dönüşüm konusunda vatandaşın bilinçlenmesine katkı sağlayacak hem de yapılacak bağışlar ile Tohum Otizm Vakfı’na destek olunacak. “Otizmin Farkındayız, Geri Dönüşümle Yanınızdayız” sloganıyla hazırlanan proje kapsamında Ataşehir’de bulunan CarrefourSA’lara, atık elektrikli ve elektronik eşyaların toplanabilmesi için kutular konulacak. Vatandaşlar, ömrü dolmuş veya atık haline gelen elektrikli ve elektronik küçük eşyalarını ve lambalarını CarrefourSA’lardaki toplama kutularına atarak otizmli çocukların eğitimine destek sağlamış olacak.

Her şey çocuklar için
Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ise sosyal sorumluluk projesiyle ilgili şunları söyledi: “Ataşehir Belediyesi 9 yıldır çevre ve insan sağlığı için geliştirdiği ve ürettiği projelerle öncü belediye olmaya devam ediyor. Özellikle atıkların toplanması ve geri dönüşüme kazandırılması için çalışmalar düzenleyerek doğaya olan borcunu ödemek için çalışıyor. “Otizmin Farkındayız, Geri Dönüşümle Yanınızdayız” sloganıyla başlattığımız sosyal sorumluluk projemizle, hedef kitlesinde otizm tanısı konulmuş çocuklarımızın, eğitim ve öğretim süreçlerine katkıda bulunabilmek, sosyal ve kişisel gelişim süreçlerinde onlara destek sağlayabilmeyi amaçladık. Bu özel çocuklarımızın eğitim, öğretim ve gelişiminde herkesin küçük veya büyük katkısı, desteği bizim için son derece önemli olacak. Umut ediyoruz ki bu sosyal sorumluluk bilincinin oluşması için örnek bir proje olur ve daha büyüyerek gelişir, yayılır.” TÜRKAN ERVAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.