Gostivar’dan Bağcılar’a kardeşlik teklifi

Gostivar’dan Bağcılar’a kardeşlik teklifi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Makedonya’nın Gostiva şehrinin Belediye Başkanı Dr. Arben Taravari’yi makamında ağırladı. Projelerin ve yatırımların konuşulduğu görüşmede Dr. Taravari, çalışmalarını çok beğendikleri Bağcılar ile kardeş belediye olmak istediğini söyledi.

Makedonya'da, nüfusunun yüzde 60'a yakını Arnavutlardan oluşan Gostivar şehrinin Belediye Başkanı Dr. Arben Taravari, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti. Başkan Lokman Çağırıcı tarafından karşılanan Dr. Taravari’ye Arnavut İttifakı Partisi yöneticileri de eşlik etti.

Tecrübelerini paylaştılar
Başkan Çağırıcı’nın makamında gerçekleşen toplantıda iki belediyenin projeleri, yatırımları, teknik, sosyal ve kültürel hizmetler ele alındı. Dr. Taravari, Bağcılar Belediyesi’nin gerek yerel yönetimler ve gerekse uluslararası platformlarda yaptığı çalışmaları çok beğendiğini söyledi. Ayrıca iki başkan tecrübe paylaşımında da bulundu. Bir yıl önce yapılan seçimle belediye başkanı olan Dr. Taravari, Gostivar şehriyle Bağcılar’ın kardeş olması isteğini dile getirdi. Toplantı sonunda görüşmelerin devam edilmesi hususunda mutabakata varıldı. Başkan Çağırıcı, ziyaretlerinden dolayı Dr. Taravari ve beraberindekilere teşekkür etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.