Göz göre göre hırsızlık yaptılar

Göz göre göre hırsızlık yaptılar
Esenyurt'ta alışveriş merkezinde X-Rayden geçerken telefon çalan hırsızlar yakalandı. Aynı AVM'de çok sayıda hırsızlık yapan şüpheliler güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi

Esenyurt'ta bulunan bir alışveriş merkezinde X-Raydan geçerken telefonu çalınan bir kişi Kıraç Polis Merkezi Amirliği'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen asayiş büro ekipleri AVM'nin güvenlik kamerası kayıtlarını izledi. Görüntülerde telefonu çalan kişilerin Evin O.(27) ve C.O(16) oldukları belirlendi.

Telefon sinyaliyle yakalandılar
Telefonun yerini GPS ile takip eden ekipler Beylikdüzü Çankaya Caddesinde bulunan bir siteden sinyal tespit etti. Siteye gelen polisler, güvenlik görevlisinin, kişileri tanıması üzerine Evin O. ve C.O'nun kaldıkları eve girdi. Evde bulunan Evin O. ve C.O gözaltına alındı. C.O Çocuk Büro Amirliğine, Evin O. ise Kıraç Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Polis merkezine götürülen iki kişinin daha önce de aynı AVM'de birçok olaya karıştıkları tespit edildi. Gözaltına alınan Evin O.'nun 13, O.C'nin ise 3 tane suç kaydığı olduğu öğrenildi.

Tutuklandılar
Alışveriş merkezinde telefon ve çanta hırsızlığı yapan kişilerin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Evin O. ve C.O'nun X-Ray cihazından geçerken telefonu çaldıkları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde cihazdan geçen Evin O.'nun telefonu alıp cebine koyduğu görülüyor. Kaşla göz arasında telefonu cebine atan Evin O. hiçbir şey olmamış gibi güvenlik görevlisinin yanından geçiyor. Yine aynı AVM'de hırsızlık yapan Evin O. ve C.O'nun bir mağazada çanta çaldığı anlar da güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.