Güngören çiçek açtı

Güngören çiçek açtı
Yeni ve yenilenen parkların yanı sıra, dikey bahçe uygulamaları, butik ve barok bahçeler, refüj ve kavşak düzenlemeleri, peyzaj ve yeşil alan çalışmaları ile Güngören’de her yıl yeşil alan miktarını artıran ve ilçeye estetik bir kimlik kazandıran Güngören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Güngören Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce başta parklarda, yeşil alanlarda, kavşaklarda ve refüjlerde olmak üzere ilçe genelinde çiçeklendirme çalışmaları yapıldı.

80 bin lale dağıtıldı
Kendi imkânlarıyla lale ve sümbül yetiştiren ilk ilçe belediyesi olma özelliğini taşıyan Güngören Belediyesi, gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile baharın renklerini Güngören’e taşıdı. Park ve Bahçeler Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; başta 450 bin lale, 100 bin sümbül olmak üzere diğer mevsim çiçekleriyle birlikte 2018 yılında toplamda, 1 milyona yakın yazlık ve kışlık mevsimlik çiçek dikimi yapılırken kamu kuruluşlarına, okullara ve vatandaşlara 80 bin lale ve sümbül dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.