Gurme'de lezzet var

Gurme'de lezzet var
Beylikdüzü'nde açılışı gerçekleştirilen Gurme Restoran sizleri uzun süre damaklarınızdan silinmeyecek bir lezzeti keşfetmeye davet ediyor. İşletme sahibi Osman Korkmaz, “Etlerimizi yiyip beğenmeyen bir müşterimiz olursa ücret almayacak kadar iddialıyız” dedi

Zengin menüsü ve kaliteli hizmet anlayışıyla beraber Beylikdüzü'nde hizmete giren Gurme Restoran'ın açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Beylikdüzü Belediyesi Başkanvekili Ömer Şatır, CHP Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi Nejla Kotil ve çok sayıda ismin katıldığı açılışın ev sahipliğini ise işletme sahibi Osman Korkmaz yaptı. Kurdele kesiminin ardından davetlilere et ikramında bulunan Korkmaz'la, Gurme Restoran'a ilişkin konuştuk.

İstanbul'da bulamazsınız
Restoranlarının menüsüne bir hayli güvenen Korkmaz, müşterilerin unutamayacağı bir damak zevki deneyimini Gurme'de yaşayacağını söyledi. Özellikle köftelerinin oldukça lezzetli olduğunu ve sıradışı özellikte olduğunu kaydeden Korkmaz, “Şunu çok rahat ifade edebilirim ki; İstanbul'da burada yediğiniz kalitede ve lezzette köfte yiyebileceğiniz bir yer bulmanız çok zor. Hatta bulamazsınız diyeyim” dedi.

Etler titizlikle seçiliyor
Servis edilen etlerin tamamının özenle seçildiğini de anlatan Korkmaz, “Biz et seçimine ciddi anlamda hassasiyet gösteriyoruz. Bugün burada servis ettiğimiz bütün etlerin özenle seçildiğini belirtmek isterim. Genellikle iyi besilenmiş ve genç hayvanlardan oluşan tercihler yapıyoruz. Bu da buradaki lezzetin en temel sırlarından birisi” diye konuştu. 

Beğenmeyen ücret ödemesin
Gurme'nin lezzet ve hizmet anlayışı itibariyle oldukça iddialı olduğunu da söyleyen Korkmaz, müşterilerin de bunun farkında olduğunun altını çizdi. Korkmaz, “Buraya gelen yemeklerimizi yiyen bütün müşterilerimizin söylediği tek bir şey var. Diyorlar ki; 'İstanbul'da ne kadar ünlü restoran varsa siz de en az onlar kadar iyisiniz ve hatta onlardan daha iyisiniz.' Yani bizim müşterilerimiz kalitenin ve lezzetin farkında. Üstelik ben de iddiamı ortaya koyuyorum. Buraya gelip etlerimizi yiyip beğenmeyen bir tane müşterimiz olursa ücret ödemesin. O kadar da yaptığımız işe güveniyor ve inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Fiyatlar ortalamanın altında
Sulu yemekleri, etli yemekleri ve daha birçok yemek çeşidiyle önplana çıkan Gurme'nin iddialı olduğu bir diğer konu ise fiyatları. Korkmaz, Gurme'nin fiyatlarının ortalamanın dahi altında olduğunu söylüyor. “Burada fiyat anlamında yüksek bir ücret talep etmiyoruz” diyen Korkmaz, “Biz bunun da araştırmasını yaptık. Şu an bölgedeki diğer yerlerle bir kıyaslama yaptığımızda açık yüreklilikle söyleyebilirim ki; bizim fiyatlarımız ortalamanın dahi altında. Oldukça uygun” şeklinde konuştu.

Beylikdüzü’ne hayırlı olsun
Açılışın ardından konuşan Beylikdüzü Belediyesi Başkanvekili Ömer Şatır ise, “Gurme Restoran, ilçemize, Beylikdüzü'ne ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dileklerinde bulundu. İlçede yeni işletmelerin açılmasının hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda önemli bir değer olduğunun altını çizen Şatır, işletme sahibi Osman Korkmaz'a da sürdürdükleri çalışmalarda başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.