Güzelbeyli yardım eli uzattı

Güzelbeyli yardım eli uzattı
Zile Dernekler Federasyonu'nun afet bölgesine yardım çağrısı sonrası merkezi Avcılar'da bulunan Tokat Zile Güzelbeyli Kültür ve Yardımlaşma Derneği, deprem bölgesine 5 çadır, 150 batttaniye, 1 kamyon giysi ve gıda malzemesi gönderdi.

Tokat Zile Dernekler Federasyonu; Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep ve Hatay'ı yasa boğan deprem sonrası tüm Zile derneklerine yardım çağrısında bulunmuş ve afet bölgesine ulaştırılmak üzere ihtiyaç malzemeleri toplamaya başlamıştı. Federasyonu'nun bu çağrısına kısa sürede yanıt veren merkezi Avcılar Firüzköy'de bulunan Tokat Zile Güzelbeyli Kültür ve Yardımlaşma Derneği yaraları sarmak için ilk günden kolları sıvadı. Dernek Başkanı Dursun Balta'nın tüm dernek üyelerine yaptığı çağrı sonrası afet bölgesine;  5 çadır, 150 batttaniye, 1 kamyon giysi ve gıda malzemesi gönderildi.


 

Zor günleri birlikte aşacağız

Dernek üyelerinin yardımseverliğinden övgüyle söz eden Dernek Başkanı Dursun Balta, “Biz millet olarak her zaman dayanışma içinde olmayı biliriz. Depremin vurduğu şehirlerimizdeki afetzedelere de en kısa sürede yardım ulaştırmak için canla başla çalıştık. Şimdiye kadar üyelerimizin ulaştırdığı nakit paralarla yardım malzemelerini alarak gönderdik. Devam eden süreçte de bölgeye gıda malzemeleri göndereceğiz. Bu zor günleri hep birlikte el ele, birlik beraberlik ve dayanışma içinde aşmak için elimizden ne gelirse yapacağız. Destek veren tüm canlarımıza teşekkür ediyor, desteklerinin devamını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.