Haçova'dan TBMM'ye!

Haçova'dan TBMM'ye!
CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Haçova Kültür Derneği üyeleri olan hemşehrilerini TBMM'de ağırladı. Haçovalılar, CHP Grup Toplantısı'na katıldı

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, TBMM’de Malatya Haçovalı yurttaşlarla da bir araya geldi. Malatya Haçova Kültür Derneği’nin çağrısı ile Cumhuriyetin 100. yılında, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 100 Haçovalı yurttaş TBMM’yi ziyaret etti. Kendisi de Haçovalı bir aileden gelen Gülcan Kış, Haçovalı yurttaşlarla mecliste bir araya geldi.

23jh4kj2h43.webp

Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve beraberindeki Haçova Kültür Derneği heyeti katıldıkları grup toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gülcan Kış'a övgü dolu sözler
Türkiye'de 500 bine yaklaşan nüfusları ile meclise milletvekili olarak gönderdikleri Gülcan Kış’tan Kemal Kılıçdaroğlu’na övgü dolu sözler ile bahsettiler. “Seçildiği günden bu yana 4 aylık kısa bir süre olmasına rağmen, çalışmaları ve gündeme dair açıklamaları ile gurur duyuyoruz. Bizlerin sesi olma ve temsili konusunda sonuna kadar yanındayız.” dedi. Mersin Milletvekili Gülcan Kış’ın Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla Meclis’te ağırladığı Haçova Kültür Derneği heyeti programlarının Meclis’ten ayrıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.