Haçovalılar Kılıçdaroğlu’na gitti

Haçovalılar Kılıçdaroğlu’na gitti
Malatya Haçovalılar (Atalar) Vakfı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret boyunca gündeme dair konular konuşuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret eden Malatya Haçovalılar Vakfı, CHP Liderini siyasi çalışmalarından ötürü tebrik etti. Ziyarete CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Güngören İlçe Başkanı Alaattin Akay, CHP Avcılar Belediye Meclis üyesi Ali Ekber Çelik, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Mumcu, Derya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, SSK Genel Müdür Yardımcısı Kasım Afşin, İstanbul Atalar (Haçova) Köyü Dernek Başkanı Melih Yılmaz da hazır bulundu.

Destek sözü
Konuyla ilgili gazetemize konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Mumcu, ziyaretin temel amacının Kılıçdaroğlu'na destek olduğu söyledi. Vakıf içerisinde CHP'de görev alan isimlerin ağırlıklı olarak ziyarette yer aldığından da söz eden Mumcu, “Amacımız ülkenin içinden geçtiği siyasi süreç ortamında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na hem destek mesajımızı vermek hem de yanında olduğumuzu bilmesini sağlamaktı” dedi.

Çalıştaya davet ettiler
Haçovalılar Vakfı'nın binlerce üyesi olduğunu hatırlatan Mumcu, bütün bu üyeleri bir araya toplayacak önemli bir çalıştay düzenleme hazırlığında olduklarını da belirterek, “Mersin'de düzenleyeceğimiz bu çalıştay için ziyaret esnasında Kılıçdaroğlu'nu da davet ettik” dedi. Mumcu, ziyaretin oldukça yararlı geçtiğini de belirterek, önümüzeki dönemde benzer siyasi faaliyetlerin tekrar gerçekleşebileceğini söyledi. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.