Halk için çalışacağız

Halk için çalışacağız
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'yi makamında ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre'nin de yer aldığı ziyarette konuşan Hançerli, “Hep birlikte halkımızın refahı için çalışacağız” dedi.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre'yi makamında ağırladı. İki ismin ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Hançerli, “Çok verimli bir görüşme gerçekleştirme fırsatımız da oldu. Her zaman birlik beraberlik içerisinde vatandaşlarımız için hizmet sözü verdik” dedi. Avcılar'ın da, Esenyurt'un da İstanbul'un en değerli iki ilçesi olduğunu kaydeden Hançerli, “Bu iki güzel ilçede sorunları çözmek, gerektiğinde fikir birliği sağlamak, ortak çalışmalar yapmak için görüştük. Hep birlikte halkımızın refahı, huzuru ve mutluluğu için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Ekonomik kalkınma vurgusu
Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ise Esenyurt ve Avcılar'ın sahip olduğu potansiyele dikkat çekti. Esenyurt'un da Avcılar'ın da ekonomik kalkınma anlamında ve sosyal faaliyetler anlamında çok ciddi bir potansiyeli olduğunu ve önemli bir genç nüfusa sahip olduğunu anlatan Emre, “Bütün belediyelerimizde olduğu gibi bu iki belediyemizde de her şeyi daha güzel kılmak, daha geliştirilebilir şeyler yapmak adına hep beraber çalışacağız. Belediyelerimizi şeffaflık ve demokrasi kültürünün sosyal ve ekonomik kalkınmanın merkezleri yapma noktasında oldukça kararlıyız” ifadelerine yer verdi.

Birlik beraberlik olacak
Esenyurt gibi Avcılar gibi bütün ilçelerin kıymetli olduğunu kaydeden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ise birlik beraberlik vurgusu yaptı. Esenyurt ve Avcılar'ın birbirine yakın ilçeler olduklarını ve aynı bölge içerisinde olduklarını anımsatan Bozkurt, “Trafik noktasında birbirine yakın iki ilçelerin etkileşimi her zaman önemlidir. Bunu önemseyerek çevre belediyelerimizle her zaman irtibat halinde olacağız. Birlikten, beraberlikten ayrılmayacak Esenyurt'a, Avcılar'a ve İstanbul'a bütün belediye başkanlarımızla birlikte hep beraber hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.