Halkı aşağılayan bir belediye var!

Halkı aşağılayan bir belediye var!
Seçim öncesinde eski teşkilat mensuplarına yemek veren AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, “Hizmetten anlamayan, yaptığı sözde hizmetlerle Avcılar halkını aşağılayan, parlayan yıldızı söndüren bir CHP’li belediye iş başında” diye konuştu

AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı İBB Davet Salonu'nda seçime hazırlık yemeği düzenledi. Eski ilçe başkanları, mahalle başkanları ve teşkilatta yöneticilik yapmış kişilerin katıldığı yemeğe, milletvekilleri, Tülay Kayranca, Feyzullah Kıyıklı, İl yöneticileri ve milletvekili aday adayları da iştirak etti. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri kapıda karşıladı.

Kırılsak da dağılmıyoruz
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan İl Başkanı Bayram Şenocak başta olmak üzere tüm ilçe başkanlarına teşekkür etti. "Şu anki tablo bizim nasıl bir teşkilat nasıl bir aile olduğumuzun göstergesidir; üzelsek de kırılsak da dağılmıyoruz" diyen Karaarslan, "Bu tablo inşallah seçimlerin sonucuna yansır. Bu  toblonun oluşmasında katkısı olan tüm ilçe başkanları ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Bu makam hepimizin
AK Parti İlçe Başakanı olarak ağır bir göreve talip olduğunu dile getiren Yaşar Karaarslan, "Elin Yahudisi siyonisti 50 yıl sonrasını planlarken biz bir seçim sonrasını bile planlamaktan kaçınabiliyoruz. Verilen bu görevin ağırlığını da hassasiyetini de iyi biliyorum. Mazlumların zalimlerden, mağdurların hainlerden hesap soracağına inandığımız bir dinimiz var. Bu görevde elimden geldiğince kimseyi kırmamaya, hakkaniyetten uzak durmamaya gayret göstereceğim.  Teşkilat mensuplarıma adaletli yönetici, yönlendirici olacağıma buradan söz veriyorum. Bu makam hepimizin. Tüm üyelerimizin dertlerinin çözüm merkezi olduğunu unutmayacağım. Bu makamın her inanışa saygı göstereceğini buradan beyan ediyorum" dedi.

Sürekli sahada olacağız
Hizmetten anlamayan, yaptığı sözde hizmetlerle Avcılar halkını aşağılayan, parlayan yıldızı söndüren bir CHP'li belediyenin iş başında olduğunu belirten Karaarslan, "Haziran'da Avcılar'ımıza müjdeli haber vermemiz gerektiğini de asla unutmayalım. Ömümüzdeki seçimlerin ne kadar önemli olduğunu sizlere anlatmama gerek yok. Gümbür gümdür sahada olmamız, sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırammamız gerektiğini de biliyoruz. Bu sıkışık süreci birlikte nasıl aşacağımıza gelin birlikte planlayalım" çağrısında bulundu. Avcılar İlçe Başkanlığı olarak bütün enerjilerini bıkmadan usanmadan insanların gönlüne taht kurmak için harcayacaklarını belirten Karaarslan, "Cumhurbaşkanın ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdağan'ın liderliğinde yakışan çalışmalar yapacağımıza söz veriyoz" dedi.

Avcılar çok şanslı bir ilçe
Etkinlikte konuşan AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca Avcılar'ın çok şanslı bir ilçe olduğunu şfade ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu ilçemiizn kongresine katıldı. Avcılar'da çok güzel çalışma programları yaptınız. Sizleri teprik ediyorum. İlk toplantınızın konusu vefa. AK Parti demek vefa demektir. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan vefayı en çok önemseyen kişidir. Ben bugün milletvekili olarak değil, teşkilattan biri olarak, Avcılar'da Seçim Kordinasyon Merkezi başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak buradayım. Bütün ilçe başkanlarımız ve ilçe yönetimlerimiz ile çok çalıştık. AK Parti seçimlerde yüzde 50'nin üzerine oy alacaktır" diye konuştu. YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.