Hasan Akgün Medya Mahallesi’nde

Hasan Akgün Medya Mahallesi’nde
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, gazeteci Ayşenur Arslan’ın Halk TV’de yayınlanan “Medya Mahallesi” programında belediyecilik deneyimini anlattı.

18 yaşından beri belediyeci olduğunu belirten Başkan Akgün, "Türkiye 20 yıldır yerel yönetimler konusunda köreldi. Bazı belediyelerin kapanması Türk demokrasisinin gelişmesine zarar vermiştir. Her şey insan içindir, demokrasi insan içindir. Ben bu felsefeyi benimseyerek hizmet etmek zorundayız” diye konuştu.

Akgün'ü övdü
CHP’nin İstanbul’da yaptırdığı “Memnuniyet Anketi”  sonucunda Başkan Akgün’ün İstanbul’da ilçe belediye başkanları arasında halkın en çok memnun olduğu belediye başkanı seçildiğini söyleyen gazeteci Ayşenur Arslan, Avrupa ve Türkiye’deki yerel yönetim anlayışı arasında ne gibi farklar olduğunu sordu. Türkiye ve Avrupa yerel demokrasi anlayışı hakkında da izleyicileri bilgilendiren Başkan Akgün, eğitime olan hizmetlerini ve Büyükçekmece’ye yaptırdığı okulları anlatarak Türkiye’nin çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmasının yolunun eğitimden geçtiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.