Hayvan hakları için sözleşme

Hayvan hakları için sözleşme
Lal Hayvanları Koruma Derneği'nin üyeleriyle buluşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, dernek yetkilileriyle sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre, sokak hayvanlarının, gıda, barınma ve sağlık ihtiyaçları eksiksiz karşılanacak

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık, Lal Hayvanları Koruma Derneği üyeleriyle buluştu. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin katıldığı toplantıda konuşan Işık, "Beylikdüzü’ne hayvan hastanesi ve profesyonel bir barınak kazandıracağım. Mobil beslenme servisleri ve bakım üniteleri için her mahalleden seçilecek gönüllü ekipler ile çalışacağız. Kuşlarımız zarar görmesin diye 1 Nisan itibariyle kentimizde artık havai fişek atılmayacak" açıklamasını yaptı.

İşbirliği yapacağız
AK Parti Adayı Işık, Lal Hayvanları Koruma Derneği ile bir sözleşme de imzaladı. Sözleşmeye göre, sokak hayvanlarının, gıda, barınma ve sağlık ihtiyaçları eksiksiz karşılanacak. “Sokak hayvanları hep aklımızda, mamaları hep yanımızda” sloganıyla “Bagajda mama” uygulamasını yaygınlaştıracağına vurgu yapan Işık, sokak hayvanlarının barınma ve sağlık sorunlarının çözümleri için de elinden geleni yapacağını söyledi. Seçimi kazanması durumunda sokak hayvanları için de değişik projeler gerçekleştireceğinin altını çizen Mustafa Necati Işık, kente, hayvan hastanesi kazandıracağını müjdeledi. İlçede sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar yapan dernek yetkilileri ve gönüllülerle sıkı bir işbirliğine gireceklerini, bu alanda uzmanlaşmış kişi ve kurumlarla ortak çalışma yapacaklarını kaydeden Işık, her noktada kedi üniteleri konuşlandıracağına da söz verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.