Hedef 10'da 10

Hedef 10'da 10
Beylikdüzü Belediyesi, Muhtarlık ve Belediye Çözüm Merkezleri’nin 8.’sini Barış Mahallesi’nde açtı.

Projenin Türkiye’de bir örneği daha olmadığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çok kısa süre sonra yeni muhtarlık binaları 10 mahallenin 10’unda da hizmette olacak” dedi.

Beylikdüzü'ne yakışacak
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Devletin temsili açısından önemli değerler olan muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza yakışır mekanlar açıyoruz. Vatandaşın seçtiği ve dünyanın en eski makamı olan muhtarlara hak ettiği değeri verdiğimizi umuyorum. Muhtarlıkları her mahallede en nitelikli ve en merkezi noktalara yerleştirmeye çalıştık ve yapılan düzenlemelerle de o bölgenin çehresini değiştirdik. Çok kısa süre sonra yeni muhtarlık binaları 10 mahallenin 10’unda da hizmette olacak.” dedi.

Muhtarlığın önemini vurguladı
Açılışa katılan Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ise “Ramazan ayında Barış Mahallemizde Belediye’nin katkıları ile yapılan ve muhtarların vatandaşlara hizmet verme noktasında sağlıklı bir ortama kavuşmasını sağlayan, Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Muhtarlar demokrasinin ilk tecelli ettiği kurumdur ve devletin eli, ayağı, gözü, kulağıdır. Vatandaşa hizmet noktasında çok ulvi bir görev yapıyorlar” diye konuştu. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.