Hedef daha güzel Büyükçekmece

Hedef daha güzel Büyükçekmece
Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Akgün, hedeflerinin daha güzel bir ilçe olduğunu söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 24 mahallede çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da okulların ihtiyaçlarına anında cevap veriyor. Ekipler bu ay, Celaliye Mahallesi Mübeccel Hayrettin Gazioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sıra ve oyun çizgilerinin yapımı, Güzelce Mahallesi Cevdet Zebure Kotan İlkokulu’nda taş tamiratı, Ekinoba Mahallesi Mermurdan Armağan İlkokulu ve Ortaokulu’nun bulunduğu Armağan Sokak’ta yol çalışması, Çakmaklı Mahallesi Çakmaklı İlkokulu’nda 2 adet bayrak direği ve çevre aydınlatması çalışmalarını gerçekleştirdi. Belediye ayırca mahallelerdeki yol yapım ve onarım çalışmalarını da sürüdüryor.

24 saat mesai
Modern ve mutlu bir kent için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “Şehrimiz genelinde denetlemeleri hem Fen İşleri Müdürlüğü ekibim, hem de bizzat kendim sürdürüyorum. Büyükçekmece Belediyesi Çözüm Masası 24 saat vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerine açık. Çağdaş belediyecilik anlayışının gereği olarak bize düşen görevi yerine getirmek için aralıksız olarak çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun mesaisi sayesinde tüm sorun ve isteklere karşılık vermek için çalışıyor. Hedefimiz çok daha güzel bir Büyükçekmece” ifadesini kullandı. 
BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum