Hedefe ulaşmak için eğitim önemli

Hedefe ulaşmak için eğitim önemli
2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış töreninde konuşan Silivri Kaymakamı Ali Partal "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefleri başarabilmek için bizim eğitim konusunda başarılı olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı

Silivri’de 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı açılış töreni, bu yıl ilk kez eğitime başlayan İbrahim Emine Akçay Anaokulu açılışı ile gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende İlçe Kaymakamı Ali Partal, bağışçı İbrahim Akçay’a teşekkür plaketi takdim etti. Okul Müdürü Ramazan Soylu, yaptığı konuşmada yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Başarı diledi
Silivri’de yapılan eğitim faaliyetlerinden bahseden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, "Zengin bir medeniyeti temsil eden, genç ve dinamik nüfusa sahip, geleceğe dair iddialı olan ülkemizin hedeflerine ulaşması, nesillerin kaliteli bir eğitim ile buluşmasına bağlıdır" dedi. Silivri Kaymakamı Ali Partal ise "Eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, velilerimize, eğitim camiamıza, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk aynı zamanda Başöğretmenimiz bize bir hedef gösterdi; çağdaş uygarlık düzeyine çıkmak. Hem cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında yani 2023’te, hem de 2053 ve 2071 vizyonlarımız bulunmakta. Bu hedefleri başarabilmek ve gerçekleştirebilmek için bizim eğitim konusunda başarılı olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.