Hedefimiz büyümek

Hedefimiz büyümek
Kaktüs Kafe Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde hizmete girdi. Kafenin işletmecisi Osman Tezemir, “Kaktüs kafeye gelenler samimiyet ve iyi hizmet görecekler. Biz burada butik bir kafe ile başladık. Bunu büyütmek hedefindeyiz” dedi

Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde hizmete giren Kaktüs Kafe farklı konsepti ile dikkat çekti. Osman Tezemir ve Engin Torun ortaklığında hayata geçirilen kafenin açılışına, Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, AK Parti İlçe Başkanı Dilaver Sargın, CHP Meclis üyesi Müslüm Akülker, İYİ Parti İlçe Başkanı Erol Karapınar, Beylikdüzü Kızılay Başkan yardımcısı Kemal Sır, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılılışta sunumu İpek Tanrıyar gerçekleştirdi.

Gençleri davet etti
İşletme sahibi Osman Tezemir, açılışta yaptığı konuşmada, “Hem ülkemizin bügün ki ekonomik koşullarında istihdama bir katkımız oldu. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Şuan 10 personelimiz var. 'Kaktüs' ismine çok değerli arkadaşlarımızla birlikte karar verdk. Önümüzdeki zamanlarda bunu zincire dönüştürmeyi düşünüyoruz. İyi ve hijyenik bir hizmet vereceğiz. Bulunduğumuz mevkide böyle bir kafe yok. Burada böyle bir kafeye çok ciddi bir ihtiyaç vardı. Biz bunu karşıladık. Eminim ciddi anlamda da talep ve ilgi görecektir. Kaktüs kafeye gelenler samimiyet ve iyi hizmet görecekler. Biz burada butik bir kafe ile başladık. Bunu büyütmek hedefindeyiz. Öncelikle şunu çok istiyorum; gençlerimiz gelsin buraya. Anneleri gelsin, babaları gelsin. Burada aile ortamı istiyorum. Çünkü bulunduğumuz bölge itibariyle, gerçekten komşuluğun çok ileri olduğu, yerleşik bir yapının olduğu bir bölgede yaşıyoruz. Bu açıdan çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

kaktüs cafe beylikdüzü

kaktüs cafe beylikdüzü

kaktüs cafe beylikdüzü

kaktüs cafe beylikdüzü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.