Her mahallenin cazibesi olacak

Her mahallenin cazibesi olacak
Beylikdüzüspor'un dayanışma kahvaltısına katılan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kavaklı'da bulunan spor tesisinin kısa bir zaman içerisinde büyük bir cazibe merkezine dönüşeceğini anlattı. İmamoğlu, “Her mahallede böyle cazibe merkezleri oluşturmak bizim başlangıç noktamızdır” dedi.

Beylikdüzüspor'un düzenlediği dayanışma kahvaltısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Belediye Başkanvekili Ömer Şatır, Belediye Meclis üyeleri İlyas Yılmaz, Durmuş Şahin ve çok sayıda isim de eşlik etti. Kulüp Başkanı Metin Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Beylikdüzüspor için birlik beraberlik mesajları verildi.

Gençleri önü açıldı
Beylikdüzü'ndeki gençlerin önlerinin açık olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Metin Aydın, İmamoğlu'na teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Beylikdüzüspor için dayanışma kahvaltımıza hoşgeldiniz. Artık modern bir statta, Beylikdüzü hak ettiği bir ortamda maçlarını oynamaya başladı. Derme çatma baraka denilecek yerlerden bugün hayal bile edilemeyecek bir stada ulaştık. Soyunma odasından tesislere kadar bu tesisi bizlere kazandıran baştan Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu için herkese teşekkür ederiz. Bizi özellikle insana yatırımı kendisine ilke edinen gençlerin önünü açan bir başkana sahibiz. Beylikdüzü olarak şanslıyız ve bunun da farkındayız. Bunun yanı sıra altyapıda futbolcuların yetişmesi için de güzel bir çalışma ortamı oluşuyor.”

Özel bir tesis kazandırdık
Beylikdüzüspor'un Kavaklı'da bulunan tesisi için konuşan İmamoğlu ise benzer çalışmaların diğer mahallelerde de sıklaşacağını belirterek, “Beylikdüzü'ne özel bir tesis kazandırdığımızı düşünüyorum. Hasan Doğan isimli tesisin zayıf olduğunu biliyorduk bu anlamda bir proje geliştirdik. Beylikdüzü Kavaklı'da bir merkez oluşturmak için iyi bir tesisi planlayıp hizmete geçirdiğimizi düşünüyorum. Aynı zamanda bir stat yapmadık o stat çevresini cazibe merkezi haline getireceğiz. Orada bir kütüphane açıldı. Altında bir aile hekimliği merkezinin de hizmet edeceği bir sağlık alanını da aynı tesisin içerisinde hizmete kavuşturduk. Bununla birlikte yine kulüp binamızın üst kısmında nitelikli bir çocuk parkı da bitmek üzere. Gerçekten güzel Kavaklı'mızın çok güzel bir merkezi haline dönüşeceğini görüyorum. Her mahallede böyle cazibe merkezleri oluşturmak bizim başlangıç noktamızdı. İnsanların mahallelerinde mutlu olmalarını önemsiyoruz” dedi. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.