Her şey daha iyi olacak

Her şey daha iyi olacak
Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren İYİ Parti'de Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na Abdullah Gökçe atandı. İlk ziyaretini gazetemize gerçekleştiren Gökçe, “Bundan sonra her şey daha iyi olacak” dedi

Kısa bir zaman önce Meral Akşener'in genel başkanlığında kurulan İYİ Parti teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Beylikdüzü Kurucu İlçe Başkanlığı'na Abdullah Gökçe atandı. İl Başkanı Ersin Beyaz tarafından ataması yapılan Gökçe ilk ziyaretini gazetemize yaparak, yol haritası hakkında bilgi verdi.

Yönetimini oluşturuyor
Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini dile getiren Gökçe, "Meral Akşener Hanımefendi öncülüğünde kurulan İYİ Parti ile hareket etme kararı aldık. Bu hareketin Türkiye'yi ileriye taşıyacağını düşünüyoruz. Bizim de Beylikdüzü Kurucu İlçe Başkanı olarak atamamız gerçekleşti. Öncelikle beni bu göreve uygun gören değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum. En kısa sürede yönetimimizi oluşturarak çalışmalarımıza başlayacağız" dedi.

Gece ekibi kuracak
İYİ Parti olarak, adalet, barış ve sevgiden yana olacaklarını vurgulayan Abdullah Gökçe, "Öncelik vatandaşlarımızın sorunları. Hangi vatandaşımızın nerede bir sorunu varsa çözüm için orada olacağız. Beylikdüzü'nde açacağımız ilçe binası 24 saat açık olacak. İlçe bünyesinde gece ekibi oluşturup 24 saat vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bundan sonra her şey daha iyi olacak" açıklamasını yaptı.

Abdullah Gökçe kimdir?
Abdullah Gökçe 1960 yılında Giresun'un Tirebolu ilçesinde doğdu. 1984-1995 yılları arasında Kırklareli İl Tarım Müdürlüğü'nde teknik eleman olarak çalıştı. 1995-2004 yıllarında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çeşitli birimlerde müdürlük görevini üstlendi. 2004-2009 yılları arasında da Kıraç Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2010 yılında Has Parti'den Kırklareli kurucu il başkanı oldu. Has Parti'nin kapanmasıyla birlikte siyasete ara verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.