Her türlü hileye başvurdular

Her türlü hileye başvurdular
Alperenler Ocağı Yesi Eğitim ve Kültür Akademisi Eyüp’te hizmete girdi. Dernek Başkanı Kürşat Mican, "Türk milletini topla tüfekle yıkamayanlar her türlü şerli hilelere başvurarak milletimizi, milliyetimizi, istiklalimizi ve istikbalimizi yok etmek istemektedirler" dedi.

ALPERENLER Ocağı Yesi Eğitim ve Kültür Akademisi Eyüp’te hizmete girdi. Merkezin açılışında konuşan Dernek Başkanı Kürşat Mican, "Bugün milletimiz, ülkemiz, Türk İslam coğrafyası dört koldan farklı renk ve biçimlerde gelişen inanç kültür ve ahlak emperyalizmine ve erozyonuna maruz kalmaktadır. Türk İslam Kültür ve Medeniyetine, örf ve geleneklerine, dini değerlerimize yönelik bağlarımız, yaşantılarımız gün geçtikçe zayıflamaktadır. Görünen o ki; İslam’ın sancaktarı olan necip Türk milletini topla tüfekle yıkamayanlar her türlü şerli hilelere başvurarak milletimizi, milliyetimizi, istiklalimizi ve istikbalimizi yok etmek istemektedirler" dedi.

Gençlerimiz uyuşturuldu
Birçok zehirli fikir akımlarının Türkiye'de cereyan ettiğini belirten Mican, "Bu fikirleri savunan ve genel olarak hayata geçirme gayretinde olan yapılar kendilerine rahat hareket edebilecekleri zemini bulmuş ve malesef kurumsal statü kazanarak faaliyetlerine hız kesmeden devam etmektedirler. Bu zehirli fikir akımlarının yanı sıra ülkemizin birçok yerinde uyuşturucu baronlarının taşeron olarak kullandığı insanlar aracılığıyla gençlerimize nüfuz etmeleri ve beyinlerini uyuşturmaları, televizyon, sinema, ana akım medya ve sosyal medya aracılığıyla ahlaksızlığı örfi bir gelenek, bir yaşam tarzı haline getirmek istemeleri yüreklerimizi dağlamaktadır. Bunlarla mücadele etmenin sorumluluğunu vicdan sahibi her vatansever yüklenmelidir" ifadelerini kullandı.

Hiçbir siyasi yapıya bağlı değiliz
Konuşmasını, "Kurumumuz hiç bir siyasi yapıya bağlı değildir" şeklinde sürdüren Mican, "En büyük arzumuz lider vasıflı gençler ile cemiyete ilimde bilimde, teknolojide ve kültürde her türlü donanıma sahip, Şehit Liderimizin dediği gibi ‘Bir elinde Kur’an bir elinde bilgisayar olan’ imanlı, ihlaslı, ahlaklı, adil, milliyetperver, merhametli, mücadeleci, cesur ve gönül ehli Alperenler yetiştirmektir. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda kınayanın kınamasına aldırmadan, Hakk namına son nefesimize kadar sonsuz iman sarsılmaz azim ve kararlılıkla şehit liderimizin izinde aynı ruh ve iman ile mücadelemizi sürdüreceğiz" açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.