Heykel cenneti Süleymanpaşa

Heykel cenneti Süleymanpaşa
Öncek Dönem CHP'li Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın sahil dolgu alanına diktirmiş olduğu onlarca heykeli eleştiren şimdiki AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de polisevi girişine dev saat heykeli diktirdi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi, heykelleriyle gündemde. Önceki dönem CHP'li Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın yaptırdığı onlarca heykelden sonra AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de ilçede bulunan polisevinin girişine dev bir saat heykeli yaptı. Yüksel'in yaptırmış olduğu saat heykeli vatandaşların bir kısmı tarafından espriyle karşılanırken; “Artık kolumuza saat takmaya gerek kalmadı. Saat kaçsa buraya bakar öğreniriz” şeklinde yorumlar yaptı.

Kaç liraya mal oldu?
Saatin kaç para karşılığında yaptırıldığını da soran Süleymanpaşılar “Sayın başkan seçim öncesi her defasında, her konuşmasında eski Başkan Eşkinat'ı eleştirip 'yazık değil mi bunca harcanan paralara ve ne olduğu belli olmayan dünya kadar para harcayıp diktiğin heykellere' diyordu peki ne oldu da birden sen de ilçenin göbeğine bu saat heykelini diktin? Şimdi biz soruyoruz sana, yazık değilmi harcanan bunca paralara? Ve ne olduğu belli olmayan bu heykele ne kadar para harcadın” diye sordu.

İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.