Hıdırellez'de birlik vurgusu

Hıdırellez'de birlik vurgusu
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Hıdırellez şenliklerine katıldı. "Bizi sürekli ayrıştırmaya çalışıyorlar" diyen Bozkurt, "Biz, birlik, beraberlik, barış içerisinde yaşamamızı sürdüreceğiz. Bunda kararlıyız. Hıdırelllez bu yıl sakin geçti ama önümüzdeki yıllarda Hıdırellez’i daha büyük coşkuyla kutlayacağız" dedi

Esenyurtlular Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği Hıdırellez Şenliği ile coştu. Roman Kültür Merkezi önünde yapılan şenlikte Pop Star Erkan ve İzmirli Necati sahne aldı. Şenliğe çok sayıda vatandaş katılırken, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt bereket, bolluk, sağlık ve mutluluğun habercisi Hıdırellez'i coşku ve neşe ile kutlayan vatandaşların mutluluklarına ortak oldu. Başkan Bozkurt, Hıdırellez ateşinin üzerinden atlarken, vatandaşlarla birlikte oyun havaları eşliğinde oynadı. Esenyurt Romanlar Derneği de katılım için Başkan Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür plaketi verdi.

Bu yıl sakin geçti
Hıdırellez Şenliği’nde vatandaşlara hitap eden Başkan Bozkurt, "Bizi sürekli ayrıştırmaya çalışıyorlar. Biz, birlik, beraberlik, barış içerisinde yaşamamızı sürdüreceğiz Bunda kararlıyız" ifadelerini kullandı. Hıdırelllez bu yıl sakin geçtiğini ifade eden Başkan Bozkurt, "Ama önümüzdeki yıllarda Hıdırellez’i daha büyük coşkuyla kutlayacağız. Baharı daha coşkun bir şekilde karşılayacağız" dedi.

Esenyurt’ta dostluk kazandı
Esenyurt Belediyesi ve İl Dernekler Birliği platformunun ortaklaşa düzenlediği 8. Dernekler arası Futbol Turnuvası oynanan şampiyonluk maçıyla sona erdi. Tüm maçlardan galip ayrılan Ardahan Kültür Evi takımının şampiyon olduğu turnuva, Esenyurtlular arasındaki dostluğu pekiştirdi. Takımları tebrik eden Esenyurt Belediye Kemal Deniz Bozkurt, “Kardeşlik barışın etkinleştirilmesi için bu tür etkinlikleri olması gerek. Ben turnuva şampiyonu Ardahan Kültür Evi’ni ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Derneklerin böyle birlik beraberlik içerisinde olmasını destekliyorum” dedi. Turnuvada Mart ayından bu yana Esenyurt’tan 42 derneğin katıldığı etkinlikte tüm karşılaşmalardan galip ayrılıp turnuvanın birincisi olan Ardahan Kültür Evi’ne 15 bin TL para ödülü verilirken, ikinci takıma 10, üçüncü takıma ise 8 bin TL ve kupa ödülü verildi. Karşılaşmalarda dereceye giren takımlar dışında turnuvaya katılan diğer dernek takımlarına, turnuvanın en iyi oyuncusuna da plaket verildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.