Hırsızlık için girdiği lokantada yemek yapıp, yedi

Hırsızlık için girdiği lokantada yemek yapıp, yedi
Restorana giren şüpheli, önce kasada bulunan telefon ve bozuk paraları çaldı, ardından mutfağa geçerek ocakta et pişirip, ezme salata yiyerek, ayran içti.

Batman'da kimliği belirsiz kişinin, girdiği restoranın kasasındaki paralarla, iş yerine ait telefonlarını çaldıktan sonra mutfakta yemek yapıp yediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli hakkında suç duyurusunda bulunan işletme sahibi Serdar Ulu(33), "Mutfağa geçip ezme salata yemiş, ocağı açıp kendine bir yemek yapmış. Ayranını da eksik etmemiş" dedi.

Olay, 15 Ağustos günü saat 06.00 sıralarında Gap Mahallesi'nde meydana geldi. Restorana giren şüpheli, önce kasada bulunan telefon ve bozuk paraları çaldı, ardından mutfağa geçerek ocakta et pişirip, ezme salata yiyerek, ayran içti. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli karnını doyurduktan sonra restorandan ayrıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Restoranın sahibi Serdar Ulu, sabah iş yerini açtıklarında siparişler için kullandıkları 2 cep telefonunun kayıp ve ocağın kirli olduğunu, kaşarlı köfte yapıldığını gördü. Güvenlik kameralarından olayı tespit eden Ulu'nun ihbarıyla iş yerine gelen polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

'AFİYET OLSUN DİYELİM NE DİYELİM'

İş yerini sabah 09.30'da açtıklarını söyleyen Ulu, "06.02'de hırsız girmiş. Öncelikle kasaya yönelip iş yeri telefonlarımızı çalmış. Daha sonra kasada bir miktar bozuk paralar vardı. Onları da almış. Biz bunları saymıyoruz çünkü başımıza nadir gelen olaylardan bir tanesi ama en komiği iş yerinde arka kısımda yani mutfak kısmında mutfağa geçip ezme salata, yemek yapıp, ocağı açıp kendine bir yemek yapmış. Yemekten sonra da ayranını içip, iş yerini terk edip gitmiş. Usta olarak da eğer başlamak isterse onu bekliyoruz. Gelip buraya "abi açım" deseydi emin olun, demesine de gerek yok, biz onu kamera görüntülerinden sonra bulup her türlü yardımı yapabilirdik ama telefonları çalıp bizi mağdur etmesi bizi üzdü açıkçası. Şikayette bulunduk. Izgara zaten kapalıydı. İçeride ocak vardı. Ocağın üzerinde yemeğini pişirmiş. Etini almış, ezme salatasını almış, ayranını da eksik etmemiş. Dediğim gibi yani afiyet olsun diyelim ne diyelim" dedi.

Hırsızlık için girdiği lokantada yemek yapıp, yedi

Hırsızlık için girdiği lokantada yemek yapıp, yedi

Hırsızlık için girdiği lokantada yemek yapıp, yedi

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.