Hırsızlık mı uyarı mı?

Hırsızlık mı uyarı mı?
Ali Tarakcı'nın 20 Kasım 2017 saldırıya uğramasının ardından bir çok habere ve köşe yazısına imza atan Cengiz Alçayır'ın arabasının camı kırılarak, fotoğraf makinesi çalındı. Tarakcı'nın evinin önünde yaşanan bu saldırı akıllara “hırsızlık mı yoksa, uyarı mı” sorusunu getirdi.

Gazete Damga yazarı Cengiz Alçayır'ın arabasının ön sağ camını kıran kimliği belirsiz kişiler, içindeki fotoğraf makinesini alarak kayıplara karıştı. Olayın, geçtiğimiz ay uğradığı silahlı saldırıda iki ayağından yaralanan Gazete Damga İmtiyaz Sahibi Ali Tarakcı'nın evinin önünde yaşanması akıllarda soru işareti bıraktı.

10 dakikada oldu
Önceki gün saat 21.30 sularında yaşanan olayı anlatan Alçayır, “Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert ile birlikte Ali Tarakcı'yı ziyaret ettik. Mert bir süre sonra ayrıldı. Ben Tarakcı'ya pansuman yapılması için polikliniğe götürüp, getirdim. 10 dakika sonra indiğimde binanın önündeki süpermarketin önüne park ettiğim aracımın sağ ön camının  paramparça olduğunu gördüm. Arabadaki Nikon marka fotoğraf makinam alınmış; ama cep telefonu ve başka eşyalarıma dokunulmamış. Açıkçası hırsızlık mı başka şey mi bilemiyorum” dedi. 

Emniyet araştırma başlattı
Alçayır, “Emniyet müdürlüğümüzden kamera kayıtlarını bekliyoruz. Belki görüntülerden sonra daha net yorumlarda bulunabiliriz” derken; olay yerinde inceleme yapan Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün geniş çaplı araştırma başlattığı öğrenildi. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.