Hizmeti birlikte yapacağız

Hizmeti birlikte yapacağız
Çatalca Belediye Meclisi’nin Nisan 2019 2. birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner başkanlığında gerçekleşti. Belediye Başkanı Mesut Üner, “Çatalca’ya gereken hizmetleri hep beraber yapacağız” diye konuştu

Çatalca Belediye Meclisi Nisan ayı 2. birleşimi Belediye Meclis Salonunda yapıldı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner meclisin açılış konuşmasında özel gün kutlamalarında bulunarak, “Bugün Berat Kandili. Müslüman âlemimizin Berat Kandili mübarek olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı da Allah nasip ederse hep beraber coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

İmamoğlu'na başarı diledi
Başkan Üner sözlerinin devamında mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çalışmalarında başarılar dileyerek devam etti. Üner, "Mazbatasını alan İBB Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na 5 yıl boyunca yapacağı görevlerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz. Bizlerde Çatalca Meclisi olarak yapılacak bütün çalışmalarda onunla beraber, Çatalca halkı yararına ne gerekiyorsa, hep birlikte ilk günden itibaren söylediğimiz gibi mücadele edeceğiz. Çatalca’ya gereken hizmetleri hep beraber yapacağız. Çünkü bu hizmetler Çatalca halkına kalacak hizmetlerdir. Bu güne kadar yapılan bütün hizmetler Çatalca içindi, kimse hizmetleri alıp bir yerlere gitmedi. İnşallah bundan sonrada bu şekilde olacaktır" ifadelerini kullandı. Gündemin tek maddesi olan “2018 yılı Çatalca Belediyesi Faaliyet Raporu” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.