Hoş geldin bebek

Hoş geldin bebek
Çatalca Belediyesi, Başkan Mesut Üner’in hayata geçirdiği “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında, Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun ziyaretlerde bulundu

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, göreve başlar başlamaz hayata geçirdiği projelerden birisi olan “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında ailelerin yeni üyelerine “hoş geldin” ziyareti yapılıyor. Projede kapsamında yeni bir bebeğe sahip olan anne babalar ziyaret edilerek hem onların sevinci paylaşılıyor hem de hazırlanan özel hediye paketi kendilerine sunuluyor.

Birçok bebek ziyaret edildi
Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında Belediye Başkanı Mesut Üner’in eşi Aydan Üner ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun ziyaretlerde bulundu. Pınar - Kadir Karatuzla çiftinin bebekleri Güneş’i, Leyla - Fırat Bayar çiftinin bebekleri Ebrar Ayşe’yi, Gülşah - Semih Çalkap çiftinin bebekleri Ege’yi, Buse Gül - Sinan Çakır çiftinin bebekleri Sare’yi ve Aylin - Emrah Ortakaya çiftinin bebekleri İlter’i evlerinde ziyaret eden Aydan Üner ve Tuba Uzun dünyaya gelen çocukların vatanımıza, milletimize ve ailesine hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

Elazığ’a sıcak dokunuş
Çatalca Kaymakamlığı tarafından yaşanan deprem felaketi sonrasında Elazığ’a yardım için başlatılan kampanya ile toplanan malzemeler dün yola çıktı Elazığ’da yaşanan deprem felaketinin ardından birçok il ve ilçeden gönderilen yardımlara Çatalca’dan gönderilen dördüncü yardım TIR'ı da eklendi. Depremi yaşayan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak adına başlatılan yardımlar Çatalca’da büyük yankı buldu. Çatalca Belediyesi koordinesinde başlatılan yardım kampanyasında yaşanan yoğun katılım ile geçen hafta Elazığ’a ulaşan 3 tır yardım malzemesinin ardından Çatalca Kaymakamlığı bünyesinde yeniden başlatılan kampanya ile bugün 1 tır daha depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner adına Belediye Başkan Yardımcıları; Hüseyin Aydın, Ömer Erçin, İkram Kaya ve Gökçen Balcı’nın katıldığı törenle "Elazığ’a sıcak dokunuş" yardım tırı dualarla uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.