İBB mecburen devreye girdi

İBB mecburen devreye girdi
Beylikdüzü'ndeki okulların tadilatı ile ilgili tartışmalara katılan açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Işık, “İddia edildiği gibi Beylikdüzü’ndeki okullarımızda tadilatlar durdurulmamış bilakis daha geniş kapsamlı ve nitelikli bir tadilat için İBB devreye girmiştir” ifadesini kullandı

Beylikdüzü'nde okulların badana boya işlemleriyle ilgili tartışmalara AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık da katıldı. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Işık, “3. Bölge CHP Milletvekili Sayın Özgür Karabat’ın yaptığı basın açıklamasında Beylikdüzü’nde okullardaki tadilatların siyasi nedenlerle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce durdurulduğu şeklindeki sözleri halkı yanıltmaya yönelik ifadeler içermektedir. İddia edildiği gibi Beylikdüzü’ndeki okullarımızda tadilatlar durdurulmamış bilakis daha geniş kapsamlı ve nitelikli bir tadilatla örnek eğitim kurumları haline dönüşmesi için İBB devreye girmiştir” ifadesini kullandı.

Ekonomik yük alındı
Işık, “Son dönemlerde eğitim kurumlarından ilçe teşkilatımıza gelen yoğun istek ve talepler incelendiğinde Beylikdüzü Belediyesi’nin bu hizmetleri sağlayamadığını, eğitim kurumlarına götürülmesi gereken hizmetler konusunda eksik kaldığı tesbit edilmiş, bu nedenle de AK Parti Beylikdüzü ilçe Teşkilatı olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçilmiş, İBB Başkanımız Mevlüt Uysal’ın talimatıyla ilçemizdeki tüm eğitim kurumlarının eksiklerinin giderimesi talebine 'olur' verilerek çalışmalara başlanmıştır” dedi. Işık, “Kısa sürede, ilçedeki tüm eğitim kurumları elden geçirilerek, hem eksikliklerin ivedilikle ve kaliteli bir şekilde bertaraf edilmesi sağlanacak hem de yerel yönetimdeki beceriksiz ve yanlış yerel politikalarla borç batağına saplanmış Beylikdüzü Belediyesi üzerindeki ekonomik yük alınmış olacaktır” ifadesini kullandı. 

Nezaketsizlik örneği
Işık şunları söyledi, “Mevcut yerel yönetimin, CHP Milletvekili Özgür Karabat üzerinden eğitimi siyasete alet etme çabası, devletin bürokratı ilçe milli eğitim müdürünü hedef göstermesi, etik olmadığı gibi aynı zamanda siyasi nezaketsizlik örneğidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.