İBB'nin gündemi Esenyurt

İBB'nin gündemi Esenyurt
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Esenyurt Belediyesi’ni ziyaret ederek yatırım ve projelerle ilgili toplantı yaptı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe tarafından karşılanan Başkan Uysal, İBB ve Esenyurt Belediyesi bürokratlarıyla da görüşmeler gerçekleştirdi.

Esenyurt'ta halkın taleplerine hızlı bir yanıt vereceklerini kaydeden Başkan Uysal, “İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyemiz arasındaki çalışmalarda koordinasyonu geliştirmek ve yatırımları değerlendirmek için bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Esenyurt ’ta yaptığımız yatırımları ve Esenyurt Belediye Başkanımızın ilçe halkı adına taleplerini ele alacağız. Hızlı çözümler üreteceğiz” dedi.

İETT hatlarına ilave gelecek
Başkan Uysal toplantıda İETT hatlarına ilave yapılacağını ve araç takviyesinde bulunulacağını kaydederek, “Ulaşım ve Trafik Düzenlemelerine öncelik vereceğiz. Ayrıca Cumhuriyet Meydanı ile diğer meydan düzenlemelerinin de bitirilerek vatandaşlarımızın bir an önce hizmetine sunacağız” dedi. Toplantı sonrasında açıklama yapan Uysal, kısa bir süre önce Esenyurt Belediyesi’ne görev değişimi sonrasında göreve yeni seçilen Ali Murat Alatepe’ye hayır olsun ziyaretine geldiğini, bugün de yatırım ve projelerle ilgili olarak toplantı yapmak için Esenyurt ‘ta bulunduklarını kaydetti.

Esenyurt'ta neler yapılacak?
Bugünkü Esenyurt Belediyesi’ndeki toplantısı ile İstanbul’un 24 ilçesinde toplantı yaptıklarını ifade eden Başkan Uysal, “Yaptığımız toplantıda başkanımız öncelikle ilçenin fotoğrafını çekti. Neler yapılması gerektiğini dile getirdiler. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak Esenyurt ‘ta neler yapacağımız dile getirdik. Tüm projeleri birlikte planlayarak işlerin nasıl daha hızlı bitirileceğini konuştuk” dedi. Toplantıda İBB ve ilçe belediyesinden bürokratların yer altığını vurgulayan Başkan Uysal şöyle devam etti: “Bürokrat arkadaşlarımızın bir araya gelmesi projelerin daha hızlı bitirilerek hizmete alınması adına önemli. Toplantıda ayrıca hangi projelere öncelik verilerek bitirileceğini konuştuk. İnşallah her şey Esenyurt için daha iyi olacak” diye konuştu.

İşimiz kolaylaşacak
Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’de Başkan Uysal’a ziyaretleri için teşekkür ederek, “Çok verimli bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyemizin burada büyük yatırımları var. Ayrıca koordinasyonu nasıl sağlayacağımızı da konuştuk. Büyükşehir Belediyemizle birlikte hareket edeceğiz. Ayrıca Sayın Başkanımızın bu bölgeyi bilen bir Belediye Başkanı olması da bizim işlerimizi daha da kolaylaştıracak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.