İETT Değirmenköy'de

İETT Değirmenköy'de
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, partisinin Değirmenköy’de düzenlediği iftarda, mahalleye İETT otobüslerinin geleceği müjdesini vermişti. Bozoğlu’nun girişimleriyle İETT, otobüs seferlerinin ilkini dün gerçekleştirdi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun girişimleriyle İETT, Değirmenköy-Tüyap arası seferlerini dün başlattı. Düzenlenen törene, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu, mahalle muhtarları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Programda konuşan Değirmenköylü Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu, Büyükşehir Belediyesi’ne ve İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na teşekkür etti. Köroğlu, “En büyük pay Sayın İlçe Başkanımızın. Emeği geçen, bize katkıda bulunan Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve bağlı birimlerine de teşekkür ediyorum” dedi.

SİLİVRİ’DE DENGELER DEĞİŞTİ”
Değirmenköy çok daha öncesinden bunu hak ediyordu” diyen İlçe Başkanı Bozoğlu ise, “Rabbim Değirmenköy’e daha fazla hizmet etmeyi ve sizlerin karşısına daha fazla alnımız açık çıkmayı bizlere nasip etsin. Kim taş taş üstüne koyuyorsa, Allah ondan razı olsun. Biz istiyoruz ki hizmet edelim. Biz buralara borçlu insanlarız. Bu borcumuzu bir şekilde ödememiz gerekiyor. Bu da daha fazla hizmetle ve çalışmakla olur. Silivri’de dengeler değişti. Halk hizmeti kimin vereceğini biliyor. Bu teveccühten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Allah bize Değirmenköy’e ve Silivri’ye daha fazla hizmet etmeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.


Program dualarla, kurban kesimiyle sona erdi ve ilk sefer başladı.

SEFER SAATLERİ ŞU ŞEKİLDE;

Değirmenköy-TÜYAP gidiş - dönüş seferleri şu şekilde;

05.40-07.20, 09.10-11.00, 13.10-15.00 ve 16.50-18.40.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.