İhaleler tarih olacak!

İhaleler tarih olacak!
Vatan Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Dr. Barbaros Bahçelioğlu, belediye başkanı olması halinde ihale sistemini kaldıracağını söyledi. Bahçelioğlu, “Rant sistemini kıracağız. Kimseye ihaleler yolu ile zengin olma şansı vermeyeceğiz” dedi

Vatan Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Dr. Barbaros Bahçelioğlu,  Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti. Aslen İzmir Tireli olan Bahçelioğlu, 80’li yıllarda kazandığı Diş Fakültesi bölümünde okurken Fulya’da yaşadığını, Beşiktaş’ın maçlarının yanı sıra antrenmanlarını da takip ettiğini, o yıllarda Bergamaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Zeki Önatlı ile çok yakın dost olduklarını dile getirdi.

Rant sistemini kıracağız
Dernekte yaptığı konuşmada seçim vaatlerine ilişkin de bilgiler veren Bahçelioğlu, uzun süre gündemden düşmeyecek açıklamalarda bulundu. Bahçelioğlu, “Belediyelerde ihaleleri kaldıracağız. Peyzajımızı kendi işçilerimizle yapacağız. Kamu ağırlıklı projelerle bu borcu rahatlıkla ödeyeceğiz. Rant sistemini kırmaya geliyoruz. Kimseye ihalelerden zengin olma şansı vermeyeceğiz” dedi.

Formalar hediye edildi
Vatan Partisi Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Adayı Çiğdem Bektaş’ın da katıldığı ve çok sıcak bir ortamda geçen sohbet esnasında Bahçelioğlu bazı projelerini açıkladı ve özellikle mahalleler arasındaki gelişmişlik farkına vurgu yaptı. Sohbetin ardından Bahçelioğlu’na 80’li yılların nostalji forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.