İki aya kalmaz birinci partiyiz

İki aya kalmaz birinci partiyiz
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Abdullah Gökçe, “Yİ Parti'de herkes kendine bir yer buluyor ve üye sayımız her geçen gün daha da artmakta. Teşkilat çalışmalarımızla birlikte 1-2 aya kadar birinci partiyiz bu kadar net söylüyorum” dedi

İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı basın mensuplarını Yakuplu Marina'da bulunan Wenge kafede kahvaltıda ağırladı. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basının karşısına çıkan İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Abdullah Gökçe, basının kendilerine gösterdiği alakadan memnun olduğunu söyledi.

İyi bir sinerji yakaladık
"Sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendi ile ötekileştirilen değil tam da merkezde olan bir parti kurduk" diyen ve ulusal basının İYİ Parti'ye gerektiği kadar yer vermediğin söyleyen  Abdullah Gökçe, "Genel başkanımı partimizi Türkiye'ye deklare etti ve yola çıktık. 12 Aralık 2017'de kurucu ilçe başkanı olarak göreve başladım. Partimiz ulusal basında yerini alamıyor ancak siz değerli yerel ve bölgesel basın vasıtası ile iyi bir sinerji yakalamış durumdayız. İnşallah 2019'da sayın genel başkanımızın cumhurbaşkanı olacak" dedi.

En büyük projemiz normalleşmek
İYİ Parti'nin en büyük projesinin Türkiye'nin normalleşmesi ve demokratikleşmesi olduğuınu belirten Abdullah Gökçe, "Türkiye'de STK'lar her gün törpülenerek yok ediliyor. Türkiye'de adalet yok. Örneğin TRT herkese mesafeli durup eşit sürede partilere kanallarında yer vermeli ama haber bile yapılmıyor. 66 yönetim kurulu üyelerimiz sorumlluklarını aldı ve önümüzdeki günlerde ilçemizde ses getirecek çalışmalarımıza başlayacağız. İYİ Parti'yi vatandaşlarla buluşturacağız. Yönetim kurulumuzda 22 kadın üyemiz var. Beylikdüzü'nde İYİ Parti'nin çıkış hareketi genel başkanımızın 'Bu bir kadın hareketidir' çıkışı çizgisindedir. Kadınlarımız ilçemizde söz sahibi ve biz burada çok güçlüyüz" diye konuştu.

Çatır çatır muhalefet yapacağız
"Teşkilat çalışmalarımızla birlikte 1-2 aya kadar Beylikdüzü'nde birinci partiyiz bu kadar net söylüyorum" diyen Gökçe sözlerini şöyle sürdürdü: "İYİ Parti'de herkes kendine bir yer buluyor ve üye sayımız her geçen gün daha da artmakta. Yerel yönetime talip olan arkadaşlarımız olacak her arkadaşımıza aynı mesafede olacağız. Herkese adaletli olacağız. Siyaset yapmak isteyen herkese bu şansı vereceğiz. Beylikdüzü'nde yapılaşma devam ediyor. Yeşilin daha bol olması lazım. Belediyelerin temel görevi insanımızın günlük hayatının kolaylaştırmaktır. Dolayısıyla biz çatır çatır muhalefet yapacağız. Bu muhalafet İYİ Parti olduğumuz içinde iyi olacak."  UFUK ÇOBAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.