İki ilçe arası 12 dakika

İki ilçe arası 12 dakika
Kazım Karabekir Mahallesi'nde konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bakırköy- Bağcılar Kirazlı metrosunun bitmesiyle iki ilçe arasındaki mesafenin 12 dakikaya ineceğini söyledi.

Bağcılar Kazımkarabekir Mahallesi’ndeki Halk Meclisi Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de projeleri anlattı. Metro çalışmalarının devam ettiğini belirten Çağırıcı, “Bakırköy- Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz” dedi.

Metro hattı 7'ye çıkacak 
Çağırıcı, “Toplantılarımıza göstermiş olduğunuz bu yüksek katılımdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu ilgi bizleri de çok mutlu ediyor. Bağcılarımız için en güzel hizmetlerimizi yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yılın sonuna ya da önümüzdeki yılın başına bitirmeyi hedeflediğimiz metro çalışmamız olacak. Kazım Karabekir mahallemiz inşallah kısa süre içinde Bakırköy- Bağcılar Kirazlı metro hattı ile Molla Gürani metro istasyonuna yakın bir zamanda kavuşacak. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile inebileceğiz ve bu hat bütün metrolarla bağlantılı olacak. Toplamda 7 metroya kavuşmuş olacağız” dedi.

Yeni binalar bu yıl bitecek
Çağırıcı, Hükümet Konağı ve Belediye hizmet binasının da kaba inşaatının bittiğini bu yıl sonunda hizmete geçeceğini söyledi. Halk Meclisi Toplantısı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, kamu kurum temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.