İlginç yorumlar alıyoruz

İlginç yorumlar alıyoruz
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesi ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla hayata geçirilen 28 spor tesisi projesinden biri olan 100. Yıl Mahallesi Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Sahası, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Koronavirüsü salgını dolayısıyla tüm tedbirlere uyularak gerçekleştirilen açılışta; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra; Tekirdağ Milli Eğitim İl Müdürü Ersan Ulusan da katıldı. Başkan Cüneyt Yüksel, "Son zamanlarda, okullarımıza kazandırdığımız spor sahalarımızla ilgili bazı ilginç eleştiri ve yorumlar alıyoruz. Bazıları hala okullarda yaptığımız çalışmaları çocuklarımıza armağan ettiğimiz, çeşitli branşlarda kendilerini geliştirebilecekleri spor sahalarının yapımından ibaret sanıyor" dedi.


Tadilat da yapıyoruz

Süleymanpaşa Belediyesi olarak yalnızca spor sahaları yapmadıklarının altını çizen Yüksel, "Okullarımızın tamir, tadilat ve bakım gereksinimlerini de karşılıyoruz. Yavrularımızın öğrenim gördüğü eğitim kurumlarını, daha modern ve estetik hale getirirken, çocuklarımız için daha keyifli hale dönüştürüyoruz. Görüyorum ki Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulumuz da son derece güzel bir görünüme kavuşmuş. İnşallah yavrularımız, kardeşlerimiz burada neşeyle okul hayatlarını geçirirler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.